Ny spiller klar!

04/08/2017

DSCN6344 2Erik Hægstad Johnsen (20) er klar for Orkla! Johnsen kommer på utlån fra Ranheim og blir en fin tilvekst for Orkla i høstsesongen. 1997-modellen har allerede prøvd seg i Orklatrøya når han spilte en omgang i treningskampen mot Ranheim tidligere i sommer. Utlånet er et resultat av det gode samarbeidet som er etablert mellom Ranheim og Orkla.

Erik Hægstad Johnsen er Ranheimsgutt og har vært fast inventar på Ranheim 2 i 4.divisjon. Johnsen har også hospitert med Ranheims A-lag og er en spiller OBOS-klubben har god tro på skal utvikle seg videre i en utlånsperiode med Orkla.

20-åringen er først og fremst en stoppertype med gode ferdigheter. Han beskrives som en spiller som er trygg med ballen, med god fysikk og duellstryke og som kan spille både på høyre og venstre stopperplass.

Johnsen har allerede trent med Orkla en tid og har også gjort unna debuten i Orkladrakta når han spilte en omgang i sommerens treningskamp mot Ranheim. Han er i første omgang på utlån fram til nyttår og skal fortsatt hospitere med Ranheims A-gruppe videre framover.

Vi hilser Erik velkommen til Orkla FK og ønsker lykke til i Orklatrøya!

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging