Ny juniortrener på plass i Orkla FK

15/01/2023

Orkla Fotballklubb har fått på plass ny trener for sitt juniorlag på guttesiden. Ola Haugen er tilbake som trener i OFK, etter en periode der han har hatt andre roller i klubben. Ola har mye erfaring innenfor fotball, og han har gjennom de siste 20 årene skaffet seg mye kompetanse, både som trener og som ressurs innenfor drift og ledelse av klubb. Ola Haugen har vært juniortrener i klubben tidligere(2016/2017). I 2018-2019 var Ola assistenttrener for Orklas seniorlag. Han har også erfaring som spiller, etter nærmere 500 kamper opp til 3. divisjonsnivå for Løkken.

Ola Haugen tok UEFA B-lisens sammen med seniortrener John Pelu i Tromsø i 2015. De to trenerne kjenner hverandre godt, og de legger opp til et positivt samarbeid utover 2023-sesongen. Orkla G19 og Orkla senior skal trene på samme tidspunkt flere ganger, og vil med det øke muligheten for et helhetlig tilbud til spillerne i klubben. 

Orklas juniorlag denne sesongen er et ungt lag med rundt 30 spillere. Ola Haugen erstatter Erland Rian som hovedtrener for juniorlaget. 

Orkla Fotballklubb takker Erland og far Roger for innsatsen gjennom 2022-sesongen, og ser fram mot en ny sesong med Ola Haugen som hovedtrener. 

Ola HaugenHovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere