Ny hjemmeseier for Orklas rekruttlag

12/09/2022

Orklas rekruttlag har hatt en bra sesong i 4. divisjon. Likevel er ikke andrelaget sikret plassen i neste års Adressa-liga. Alle kamper utover høsten er i så måte viktige. Mandag kveld kom Charlottenlund til Orkla Sparebank stadion. Charlottenlund er et av de andre lagene som kjemper på nedre halvdel i divisjonen. Bortelaget ønsket seg nok også tre poeng i mandagens kamp, men de fikk det ikke enkelt mot et sterkt Orkla 2. Orklas rekruttlag tapte sist borte mot Heimdal, og en trepoenger i mandagens kamp ville føre laget oppover på tabellen.

For Orkla stilte spillere som Ole Løkken, Erlend Løkken, Mats Berg Pedersen og Pål Fredrik Simonsen, i tillegg til mange andre spillere med sin treningshverdag på seniorlaget.

Kampfakta med lagoppstillinger fra mandagens kamp ser du her.

Orkla Charlottenlund 2022
Charlottenlund fikk en god start på kampen da de tok ledelsen på et flott skudd av Simen Olsen etter 17 minutter. Orkla 2 snudde kampen i løpet av den første omgangen, og til pause ledet hjemmelaget fortjent 3-1. Emil Eker Haugen, Martin Hoff Harsvik og Mats Berg Pedersen scoret for OFK 2.

Orkla Charlottenlund 2022 02
Orkla kunne gå til pause med en trygg ledelse. Det ble likevel litt spenning utover i andre omgang. Erik Stubø reduserte etter 53 minutter, og det var bare ett mål som skilte lagene. Orkla beholdt både roen og det spillemessige overtaket i kampen. Utover omgangen var det ingen tvil om at Orkla 2 skulle ta de tre poengene. Martin Dybdahl kom inn fra benken og satte inn 4-2. Deretter scoret Henning Føll Pedersen og Ole Løkken hvert sitt mål i løpet av to minutter. Kampen var avgjort. Orkla 2 slo Charlottenlund 6-2.

Med tre poeng i mandagens kamp avanserer Orkla 2 opp til en 8. plass på tabellen, to poeng foran Buvik. Avstanden ned til Nardo 2 under streken er nå sju poeng. Det ser lyst ut for Orkla 2 når det gjelder plass i neste års 4. divisjon, vel og merke dersom førstelaget også gjør jobben i Norsk Tipping-ligaen.

Ta den korte turen til Buvika på søndag, og støtt Orkla 2 i kampen om tre nye poeng i 4. divisjon!

PS! Allerede lørdag er det kamp i Norsk Tipping-ligaen. Da kommer Byåsen til Orkla Sparebank stadion. Velkommen!