Ny borteseier for Orkla i fjæra på Ranheim

04/05/2023

Ranheim 2 Orkla kvinner 2023 01
Orkla kvinner dro torsdag kveld til Extra Arena på Ranheim for å spille seriekamp mot Ranheim 2. Orkla har hatt en fin start på årets sesong med tre strake seire. Ranheim 2 har også startet godt, med tre seire på fire kamper. Det var med andre ord et lite toppoppgjør som ble spilt i 4. divisjon denne torsdagskvelden. 

For Orkla var Mari Lian tilbake i startoppstillingen fra forrige kamp mot NTNUI 2, mens Line Hoel Fossmo fortsatt var ute av troppen. Ranheim 2 er også blant andrelagene i OFK sin avdeling. Orkla spilte mot førstelaget til Ranheim så sent som i fjor, og OFK klarte seg OK spillemessig mot laget fra fjæra, selv om Ranheim havnet et godt stykke høyere på tabellen.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

Lovise Ramvik Berg
Det ble en målløs første omgang på Extra Arena, en arena som også brukes av OBOS-laget til Ranheim i herrenes 1. divisjon. Orkla tok ledelsen et stykke ut i den andre omgangen. Fjorårets toppscorer Lovise Ramvik Berg satte inn ledermålet for OFK. Ramvik Berg sin scoring ble kampens eneste. Orkla tok dermed en ny knepen borteseier, den fjerde strake trepoengeren for sesongen. Lars Vattengård, Monika Lund og laget har fått en perfekt start på 2023-sesongen. 

Oversikt over Adressa-ligaen 4. divisjon avdeling 2 ser du her

Neste kamp for Orkla kvinner er hjemme mot Nardo 2 torsdag 11. mai. Kampen spilles på Orkla Sparebank stadion klokka 20.00. Det kan bli en ny jevn og tøff kamp for Orkla. Nardo 2 er ubeseiret etter lagets fem første kamper i 4. divisjon. Møt opp, og hjelp Orkla kvinner fram mot en ny seier i Adressa-ligaen!

Orkla kvinner 040523


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere