Eggens Trenerskole godkjent som UEFA B Etterutdanningstiltak!

11/05/2015

20140823 115710 2Eggens Trenerskole er nå godkjent av NFF som et 10-timers etterutdanningstiltak for UEFA B-lisens! Det betyr at trenere med det "gamle" C/Trener II-kurset nå kan delta på Eggens Trenerskole for å få oppgradert trenerutdannelsen sin og bli godkjent som UEFA B-trener. Det samme gjelder for allerede sertifiserte UEFA B-trenere som må fornye lisensen sin for ytterligere 3 år.

Alle fotballtrenere med NFFs kurs og utdannelse på Trener II/C-nivå, må innen 31.12.2016 gjennomføre min. 20 timers etterutdanning for å få oppgradert trenerlisensen til UEFA B-status. Dette er i tråd med det europeiske "fotballforbundet" UEFA sine krav til alle nasjonale fotballforbund, der hensikten er å sikre en enhetlig trenerskolering i hele Europa. 10 av disse timene kan nå altså skaffes gjennom Eggens Trenerskole! Klikk her for mer informasjon om UEFA B Etterutdanning!

20140824 160621Det er Trøndelag Fotballkrets (TFK), på vegne av NFF, som har verifisert Eggens Trenerskole og trenerskolens innhold til å fortjene status som et etterutdanningstiltak for UEFA B-lisens. TFK uttaler at de er veldig fornøyd med dette og at de ser fram til et fortsatt godt samarbeid med Eggens Trenerskole, som i mange år bidratt til å heve kompetansen til fotballtrenere fra både Trøndelag og resten av landet.

Eggens Trenerskole blir dermed ett av to tiltak i Trøndelag som gir 10 timers UEFA B-lisens etterutdanningsstatus. Det andre tiltaket er "Trøndersk Fotballseminar", som er et årlig seminar i regi av Trøndelag Fotballkrets. 

Facebook logo PSDtwitter little

 

 

 

 

 

Les mer om Eggens Trenerskole på trenerskolens egne nettsider, her! Følg oss gjerne også på Facebook, her og Twitter her! Der vil det også komme mer informasjon om når årets trenerskole åpnes for påmelding via billettservice.no. Velkommen til Eggens Trenerskole 2015!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging