Orkladamene forsterker!

07/05/2015

Moen Sundli 2Orklas damelag har forsterket stallen med 3 nye spillere! Her ser vi Marit Moen til venstre i Kattemdrakt og Lena Storbekken Sundli (nr.7) i Trondheims-Ørn drakt. Begge er nå sammen med Astri Fossen Haugen (ex. Ørn og Kattem) klar for Orkla FK! (Bilde: Fotballmagasinet.no)

MoenMarit Moen (bilde: scanpix.no) er en rask og målfarlig angrepsspiller, med bakgrunn både fra Kattem og Trondheims-Ørn i Toppserien. Marit har hatt en pause fra fotballen i et par sesonger, men er nå altså klar for å bidra på Orklas 3.divisjonslag!

Angriperen avsluttet toppfotballkarrieren i Trondheims-Ørn med 12 kamper og 4 scoringer i 2012 og har også nærmere 30 kamper og et 2-sifret antall scoringer for Kattem i Toppserien!

Sundli 3Lena Storbekken Sundli (bilde: trondheims-orn.no) har også hatt en pause fra fotballen etter å ha "vokst opp" i Orkdal IL og Orkla FK. Lena har i likhet med Marit også flere års erfaring fra Toppserien, der hun står med 36 kamper for Trondheims-Ørn i sesongene 2006-2008.

Lena er opprinnelig Orkdaling og startet karrieren i OIL, sammen med bl.a. Gunn Siri Bye, Marianne Øien og Anita Slupphaug. Lena spilte igjen for Orkla i 1.divisjon i sesongen 2010 og skal nå altså på nytt spille sammen med sine "gamle" venninner!

HaugenAstri Fossen Haugen (bilde: scanpix.no) har også en fortid i Orkla! Hun spilte samtidig med Lena i 2010 når Orkla var i 1.divisjon - og har erfaring fra Toppserien etter å ha spilt både i Trondheims-Ørn og Kattem.

Astri er i likhet med Lena en teknisk god spiller som kan bekle flere roller.

Vi ønsker alle 3 nykomlingene velkommen til Orkla FK og ser fram til å følge damelaget i årets 3.divisjon!

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging