Mistet 2 poeng på overtid!

02/05/2015

DSC 0018 2Orkla var veldig nær 3 poeng i bortekampen mot Moelven, men en scoring på overtid gjorde at det ble bare 1 poeng. Knut Kåre Brøndbo (bildet) sørget for en tidlig Orklascoring, for øvrig hans 3.scoring for sesongen som venstreback!

En lang busstur ventet Orkla når de fredag formiddag satte snuten sørover med Moelven som destinasjon. Guttene ristet imidlertid raskt av seg bussturen og gikk offensivt ut mot hjemmelaget i Moelven Idrettspark. Venstreback Knut Kåre Brøndbo nettet 2 ganger mot Gjørvik-Lyn2 og satte inn sin 3.scoring for året etter 7 minutter av dagens kamp. Utover i omgangen kom Moelven sterkt tilbake og klarte å utligne til 1-1 et kvarter før pause.

DSC 0101 2I andre omgang ble det etter hvert et massivt Orklapress uten at det ga uttelling før helt mot slutten av kampen. 85 minutter var passert når innbytter Joachim Elshaug (bildet over) benyttet muligheten til å sette inn 2-1 til Orkla. De fleste trodde nå på borteseier, men etter nesten 5 minutter spill på overtid klarte Moelven å lure Orklaforsvaret og sette inn 2-2.

I og for seg er det greit med 1 poeng på bortebane, men i dag skulle nok alle 3 poengene blitt med hjem til Orkdal i følge rapportene fra kampen. Orkla har nå 10 poeng på 4 kamper og er ubeseiret så langt i serien. Klikk her for alle resultater og tabell i 3.divisjon avd. 9

Dagens Orklalag fra start: Håkon Lilleås Næss - Thomas Kristiansen, Gøran Aakerholm, Stig Sandø, Knut Kåre Aftret Brøndbo - Sondre Sørløkk, Steinar Gjersvoll, Hassan Halane - Håkon Sanden, Erik Bjørkli Helgetun, Arnstein Buøy. Benken: Even Rønningsbakk, Mohamed Ahmed, Abdikadi Mohamed, Joakim Sve, Bjørnar Blækkan Sæther, Joachim Elshaug, Svein Joar Røvik.

PS! Neste kamp spilles hjemme på Orkdalsbanken Stadion mot KIL/Hemne fredag 8.mai kl. 19.00!