Juniorene klar for 1.runde!

20/03/2015

2015 03 20 20.17.24Orkla G19 gjorde jobben i 1.kretsrunde NM og sørget for en solid 9-0 seier over Flatås i kveld på Orkdalsbanken Stadion. Dermed er Sindre Tørseth Valø, Abdikadi Mohammed og Erik Selven klar for 1.nasjonale NM-runde!

På forhånd var det ventet at Orkla skulle være et sterkere lag enn Flatås og det tok kun 2 minutter før Erik Selven bredsidet ballen i må til 1-0. Når så Espen Løfshus Staveli stanget inn en corner til 2-0 bare 10 minutter senere, var standarden satt. Stillingen til pause var 3-0 etter at Abdikadi Mohammed ble felt og Erik Selven satte det påfølgende straffesparket i mål.

2015 03 20 18.56.28I andre omgang fortsatte Orkla å pøse på med både sjanser og mål. Tor Egil Johansen tegnet seg for 2 scoringer denne omgangen. Det samme gjorde Espen Løfshus Staveli og John Grønvoll, slik at stillingen til slutt ble 9-0 til Orkla. Følgende Orklaspillere var i aksjon i kveld: Sturla Barø, Imran Basit, Eirik Almli, Espen Løfshus Staveli, Sindre Tørseth Valø, Even Selvnes, Abdikadi Mohammed, Eivind Elvrum, Espen Elvrum, Jørgen Krogstad, Erik Selven, Martin Dybdahl, Martin Aakerholm, Tor Egil Johansen, John Grønvoll, Geir Magne Glåmen, Ola Morten Forren, Espen Grøset.

Totalt 15 trønderske lag skal inn 1.nasjonale NM-runde, som har kampdato 1.mai

PS! Orkla G16 er klar for 2.kvalik.runde NM etter at de slo Skaun 4-1 på bortebane torsdag kveld!