Går inn i en hektisk periode

20/04/2017

20150530 154443 3Orkla fikk en perfekt start i Norsk Tipping-ligaen med en sterk 3-1 seier hjemme mot Kolstad i serieåpningen. Når går laget inn i en hektisk kampperiode, med 3 seriekamper og 1 cupkamp i løpet av 13 dager! Her kommer en statusrapport fra Orklatrener Arnstein Røen.

Først av alt: Vi er utrolig glade for å se over 400 tilskuere på Orkdalsbanken stadion 2.påskedag kl 1600. Det betyr mye for oss, og gjør at vi tar ut det lille ekstra. Da er det ekstra gledelig å gi dere en god opplevelse, gjennom prestasjonene som ble vist mot et Kolstadlag som både er tippet, og har ambisjoner om, å være med i opprykkskampen.

Forhåpentligvis gir dette oss masse energi i de neste ukene, og at vi ser et enda større antall av dere i neste hjemmekamp! Men først skal vi spille 3 bortekamper: Vi møter Tillerbyen  allerede fredag kl 1900 på Tonstad. Kanskje kommer dere i hopetall der også…?  Et Tillerbyen som hentet hjem en meget sterk seier borte mot Steinkjer (Steinkjer vant alle sine 13 hjemmekamper i fjor..)

Så, tirsdag 25.april, drar vi til Tynset for å spille 1.runde i NM. Vi hadde forhåpninger om hjemmekamp denne runden, men vi skal selvfølgelig gjøre alt vi kan for at dere skal få oppleve 2.runde på Orkdalsbanken stadion 24.mai.

4 dager senere, lørdag 29.april, er det ny busstur til Steinkjer og 3.serierunde i Norsk Tipping Ligaen. Da har vi gjennomført 4 kamper på 13 dager (inkludert Kolstadkampen). Alle øktene og treningskampene vi har spilt i vinter vil da være gode å ha i banken, for dette vil være en fysisk utfordring for oss, spillerne våre er ikke proffer som har fri og kan restituere på dagtid.

I tillegg er alle kampene på bortebane, så reisebelastninga vil også være en del av totalpakken her. Men vi klager ikke. Det er nettopp dette vi har sett frem til siden vi spilte siste seriekamp i fjor den 22.oktober!

PS! Neste hjemmekamp spilles søndag 7.mai, mot Verdal. Da tar du med deg en bekjent/slektning som ikke så forrige hjemmekamp:)

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging