Status før serieåpningen!

16/04/2017

20150530 154443 3

Orkla åpner 2017-sesongen i Norsk Tipping-ligaen mot Kolstad hjemme på Orkdalsbanken stadion 2.påskedag kl. 16.00. Her følger en statusrapport fra Orklatrener Arnstein Røen og resten av teamet!

Hjertelig velkommen til serieåpning i Norsk Tipping ligaen 2017! Ja, da er vi her! Endelig starter alvoret, og vi gleder oss voldsomt. Godt over 60 økter er gjennomført siden oppstart tirsdag 3.januar. Av dette har vi spilt 10 treningskamper og 2 kvalikkamper i NM. Vi er trygge på at vi har gjort ting riktig gjennom vinteren, resultatene i kampene viser også det.

Samtidig vet vi at årets serie vil være utrolig mye bedre enn de foregående årene. I vår avdeling spiller vi mot 5 lag som kom ned fra 2.divisjon og 8 lag som ble nr 5 eller bedre i sin 3.divisjonsavdeling i fjor. En betydelig spissing av seriesystemet altså!

Gjennom vinteren har vi møtt flere av lagene i vår avdeling (Steinkjer, Verdal, Stjørdals/Blink, Tillerbyen, Sverresborg, Rbk2, Strindheim). Kun mot S/B, og delvis mot RBK2, har vi opplevd at motstanderen har vært bedre enn oss.

Vårt fokus ligger alltid på oss selv, vi jobber for å utvikle vårt offensive spill videre, samtidig som vi skal bli enda råere i de defensive overgangene. Motstanderen scorer ikke såfremt vi spiller inne på deres halvdel. I løpet av 10 treningskamper har vi scoret 34 mål. I tillegg puttet vi totalt 11 ganger i de to kvalikkampene.

Spillergruppen ønsker å vise seg frem fra sin beste offensive side i dag også. Kolstad er tippet som en av de største opprykksfavorittene, og det blir en tøff kamp. Et solid lag som har forsterket seg ytterligere siden i fjor.

På Orkdalsbanken stadion skal de få kjenne at de møter et lag som går på banen for å vinne alle kampene sine. Med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen går dette veien. God kamp!

Hilsen trener/laglederteamet: Arnstein Røen, Reinert Aakerholm, Bjørn Næss, Nils Arne Eggen, Ole Ivar Dyrvik og Stein Gjersvoll

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging