Siste hjemmekamp med masse aktiviteter på OBS!

20/10/2016

Orkla Kolstad 221016 3Orklas toppscorer Erik Bjørkli Helgetun flyr høyt og ønsker velkommen til årets siste seriekamp på Orkdalsbanken Stadion! Kolstad er motstander og i tillegg til kampen blir det mange andre aktiviteter på stadion denne ettermiddagen!

Kolstad er allerede før siste serierunde, vinner av 3.divisjon avdeling 10. Våroppgjøret mellom lagene endte med Kolstadseier 2-0. Det er derfor et revansjesugent Orklamannskap som gjerne vil klå serievinneren i det som er årets siste kamp. Det blir også spennende å se om Erik B. Helgetun plusser på med enda flere enn sine 40 seriemål denne sesongen!

Kolstad er sammen med tabelltoer Steinkjer, treer Orkla og firer Verdal allerede klar for neste års nye Regionsliga (3.divisjon). I tillegg kjemper KIL/Hemne, Charlottenlund og Tillerbyen om den femte og siste plassen i neste års Regionsliga.

Alle som kommer på kampen er med i trekningen av flotte gevinster. Vi gir også kr. 25,- per tilskuer til Røde Kors i samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner Orkdal Sparebank. Nardo Bil har premierevisning av Volvo sin nye modell V90. Det er også muligheter til å vinne RBK-billetter til semifinalen mot Bodø/Glimt i cupen neste uke.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging