Status før møtet med Charlottenlund

19/08/2016

20150530 154443 3Orkla møter Charlottenlund hjemme på Orkdalsbanken Stadion lørdag kl. 16.00. Her følger en statusoppdatering fra Orklatrener Arnstein Røen.

Endelig kommer det ny kamp!! Etter en svak prestasjon sist, tap 1-3 mot Byåsen2, kommer ikke neste kamp raskt nok. Gruppa ønsker å vise seg frem fra en annen side, og vi satser på å gjenskape prestasjonen fra forrige hjemmekamp. Å tape kamper hører hjemme i dette gamet… men det er forskjell på å tape på grunn av at motstanderen var god, enn å tape på grunn av egne svake prestasjoner. Slik som vi følte vi gjorde sist søndag.

Men den kampen er lagt bak oss og innsats og prestasjoner på trening tilsier at vi i alle fall er i fysisk god form. Hvis vi da i tillegg spiller «Orklafotball» og jobber for hverandre så skal vi ha store muligheter for 3 poeng.

Charlottenlund har hatt en god sesong, og er i form. De står med 5 seire og en uavgjort på de 6 siste kampene. De har mange spillere som har erfaring fra høyere nivå (stort sett 1. og 2.divisjon), så det er ingen tvil om at dette er et godt fotballlag. Men det er vi også! Og på Orkdalsbanken stadion, med støtte fra dere, skal dette bli hjemmeseier!!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging