Juniorene klar for NM-kamp!

25/06/2016

DSCN3281Søndag 26.juni møter Orklas juniorgutter Ranheim i 3.runde NM G19 Telenor Cup! 32 juniorlag står igjen når 3.runde skal spilles og Orkla er sammen med Ranheim, Rosenborg og Verdal de eneste trønderlagene som fremdeles henger med. Avspark på Orkdalsbanken Stadion kl. 15.00!

Orkla satte Hitra på plass i første runde av årets NM. Orkla ledet 1-0 til pause etter en scoring av John Grønvoll. I andre omgang økte Sondre Ysland til 2-0, før John Grønvoll (bildet nedenfor) ble to-målsscorer og fastsatte sluttresultatet til 3-0 i Orklas favør.

DSCN9324I andre runde måtte Orkla ta turen til Trondheim og Havstein Kunstgress, der et godt Sverresborg-lag sto på motsatt banehalvdel. Her ledet Sverresborg 4-2 et stort kvarter før slutt, men Orkla satte inn en voldsom sluttspurt og utlignet til 4-4 i kampens siste spilleminutt.

DSCN6757I ekstraomgangene var Orkla best og med en scoring hver av Sondre Sørløkk (bildet over) og John Grønvoll, ble det 5-3 i Orklas favør og avansement til cupens tredje runde.

DSCN2121I 3.runde har så Orkla fått hjemmekamp mot Ranheim. Begge lagene gjør det bra i 0.divisjon, med Ranheim på 3.plass og Orkla på 5.plass. I slutten av mai møtte lagene hverandre i serien. Her var Orkla hakket hvassere enn byguttene og dro i land en knepen 4-3 seier. I denne kampen sto forøvrig Sondre Ysland (bildet ovenfor) for alle fire Orklascoringene!

Ranheim måtte gjennom en innledende kvalik.runde til årets NM der Meldal ble slått hele 16-0. I første runde ble det seier 4-3 over Levanger, mens Steinkjer ble slått 2-0 i andre runde.

Både Orkla og Ranheim har et tett kamp-program for sine junior- og seniorlag og begge lagene mangler derfor noen av sine mest aktuelle juniorspillere til søndagens cupoppgjør på Orkdalsbanken Stadion. Det ligger derfor an til en tett og jevn NM-kamp der belønningen for vinneren fort kan bli et 4.runde-oppgjør mot Rosenborg eller Molde.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging