Med trivsel og fotballutvikling i fokus!

07/06/2016

DSCN3082En helt vanlig kveld på Orkdalsbanken Stadion preges av stor aktivitet over hele området! I kveld kunne vi blant annet få med oss en treningskamp mellom Orkdal G12 og Orkla G13 (blandet lagbilde). Et av OILs 12-årslag manglet kampmotstand denne uka og når det passet godt også for noen av Orklas 13-åringer, var det bare å tromme sammen til 7'er-kamp. En god investering med tanke på at alle OILs 12-åringer neste år spiller i Orkla FK!

Orkdal G12 består av rundt 40 spillere og stiller hele fem lag i seriespillet. Guttene spiller 7'er-fotball og er en treningsvillig og ivrig gjeng med et stort og dyktig støtteapparat i ryggen. Spillerne tilhører både Evjen og Grøtte skolekretser og målet er helt klart å ønske alle sammen velkommen til Orkla FK foran neste sesong!

DSCN3151 1Orklas 13-årsgruppe er på rundt 20 gutter og stiller med ett 7'er og ett 9'er-lag i serien. Noen av 13-åringene spilte 9'er-kamp i går og i kveld var altså resten av gjengen i aksjon mot OIL G12. Alle disse guttene - og de voksne - er allerede godt kjent med hverandre og selv om det var mange tøffe dueller og masse scoringer i kveldens treningskamp, vil det helt sikkert bli et godt samarbeid mellom disse to årsklassene i Orkla!

DSCN3106Parallelt med denne kampen, spilte et annet av OILs G12-lag mot Orkanger G12. Dette ble også et målrikt oppgjør, som etter en relativt jevnspilt kamp endte med noen scoringer i overvekt for OIF.

DSCN3152 1Begge disse kampene ble spilt som 7'er-fotball på et tilpasset baneareal, noe som gir mange situasjoner og masse ballberøring for alle spillerne - og som vi ser, er innsatsen bestandig stor i slike kamper!

DSCN3122

I tillegg til disse to kampene, ble det spilt en jentekamp mellom OIL J11 og Klæbu - og litt senere møttes også G11-lagene til Orkdal og Svorkmo. Til tross for intense og spennende fotballkamper med scoringer begge veier i alle kveldens kamper, står heldigvis trivsel og fotballglede aller fremst for disse unge fotballspillerne!

Selv om fotball alltid vil handle om scoringer, poeng og tabellplasseringer - må vi huske at tålmodighet og det å tenke helhet, er den aller beste oppskriften for å gi disse unge spillerne så mange gode fotballopplevelser som mulig. Klarer vi å fokusere på trygghet og mestring kombinert med en passe dose utfordringer, bidrar det til at spillerne opplever både trivsel og god fotballutvikling!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging