Ny tre-poenger for damene

29/05/2016

IMG 2203 1Orkladamene hentet hjem tre nye poeng når NTNUI ble slått 5-3 på bortebane fredag kveld. Stillingen til pause var 1-1 og målene ble besørget av Marit Moen (2), Hanne Frengen, Trine Sommervold (bildet) og Heidi Slupphaug. Her følger en kamprapport fra teamet.

Femte kampen for sesongen borte mot NTNUI. Når fløyta lyder så er vi slettes ikke klar for kampstart. Vi har få bevegelser og ting går sent. Vi bruker for mange toutch og er ikke direkte nok. Likevel skaper ikke NTNUI de store sjansene.

IMG 2108 1Etter ca 5 minutt slås det en feillevering som blir brutt og det utnytter NTNUI slik at det star 1-0. Dette gir NTNUI en energiinnsprøyting og de skaper noen halvsjanser.  Vi har corner og en frispilling av Marit Moen som ikke resulterer I mål. Vi har flere overganger der siste og nest siste levering ikke når frem til riktig adresse.

IMG 2131 1Det skal gå helt frem til 19 minutt innen Marit Moen spiller inn til Hanne Frengen som plasserer ballen ved siden av keeper. Vi må foreta et tidlig bytte og etter dette så blir ting litt likere men alt I alt en meget svak første omgang. Mange ting som kan bli likere og det snakker vi om I pausen.

IMG 2090 1 2Starter andre omgangen mere som vi ønsker med offensive fotball og det tar ikke lengre enn 5 minutt da blir Marit Moen frispilt av Anita Slupphaug som scorer sikkert. Nå kjører vi kampen og vi skaper flere sjanser men det tar frem til 57 minutt da Marit Moen setter 3-1 og sitt andre for kvelden.

IMG 2302 1Så senker vi oss litt ned og vi får en scoring mot. Vi må foreta flere bytten og dette påvirker samhandlingen på banen. 4-2 scoringen til Trine Sommervold er viktig  og det er flott samarbeide mellom de 3 frem på banen men NTNUI gir seg ikke uten de fortsetter og prøve angripe og legge et høyt press og etter en ny feillevering så lykkes de score sitt 3 mål for kvelden.

IMG 2136 1Det bølger litt frem og tilbake og det slås mye langt fra NTNUI uten at de klarer og score flere. De har bla en kjempesjanse på corner der Elise Aas gjør en feberreddning. Helt på tampen blir Heidi Slupphaug frispilt og setter inn sluttresultatet til 3-5.

IMG 2201 1En slitseier mot en fysisk sterk motstander som har noen flinke individualiseter. Vi vinner på en dag der ting ikke fungerer og det er det positive. Det er og positivt og score 5 mål på en dag der ting ikke går på skinner.

IMG 2312 1 2Vi må være mere på fra start og vi treng ikke gi motstander 2 scoringer da blir ting tyngre og vanskeligere for oss. Balltempo og bevagelser må bli bedre når vi møter slik fysisk motstand.  Vi skal ikke slippe oss ned på motstander sitt nivå I balltempo. Vi er ikke like kompakte I andre omgangen  så dette er noe som kan bli likere I gjenvinningsfasen.

Kampens beste spiller for Orkla: Kollektivt en svak dag ingen som utmerket seg mye mere enn andre.

Orklas lag: Elise Aas-Line Tretøy (Maren Krogstad) -Lena Sundli-Eli Tretøy-Hege Solstad-Astrid V Larsen (Astri Haugen)-Hanne Frengen (Ragnhild Grandetrø) -Emma Sæterbakk-Heidi Slupphaug (Trine Sommervold) -Anita Slupphaug-Marit Moen