Seier i serieåpningen!

23/04/2016

IMG 2218Orklas damelag åpnet sesongen på best mulig måte med en solid seier borte over Selbu/Tydal fredag kveld! Etter ledelse 3-2 ved pause, løsnet det skikkelig for Orklajentene i andre omgang. Hele seks scoringer etter hvilen ga til slutt en overbevisende 9-3 seier!

Orkla starter kampen bra og skaper 3 sjanser I løpet av de 3 første minutterne. Orkla fortsetter og presse på og skaper flere sjanser men det går ca 7 minutt innen årets første scoring kommer. Det er et fint angrep som starter på høyre siden vis Hanne som spiller Trine fri. Trine slår inn og Heidi setter ballen sikkert I mål.

Presset fortsetter og direkte etter innkast tar Heidi seg fri og scorer sitt andre for kvelden. I 27 minutt er Heidi gjennomspilt og scorer så sitt 3 for kvelden. Frem til nå har Selbu/Tydal hatt få sjanser. Så blir det brutt en levering fra keper og Selbu/Tydal utnytter sjansen 1-3. Nå flytter Selbu/Tydal frem sine posisjoner og de vinner mange andre baller.

De skaper en del sjanser men deres andre scoring kommer etter en frispark. Ballen blir slått inn I feltet og Selbu/Tydal spillere vinner hodeduell. 2-3 Er resultatet til pause. Orkla åpnede best men Selbu/Tydal avsluttede omgangen sterkest.

Orkla foretar et bytte direkte til andre omgangen. Nå stemmer spillet bedre igjen og Orkla begynner produsere en god del sjanser. Emma blir frispilt og gjøres ned når hun skal avslutte. Det blir frispark som Astri setter direkte I mål. Denne scoringen er starten på en god andre omgang. 5-2 kommer fra høyre kanten der Trine avslutter direkte I mål.

6-2 kommer etter corner der Marianne er først og setter ballen sikkert I mål. Så får Selbu/Tydal en scoring etter skudd men til forskjell fra første omgangen klarer de ikke skape etterfølgende press uten Orkla fortsetter og skape sjanser. 7-3 kommer etter corner. Det er Hege som er først på ballen.

8-3 er det Hanne som ordner på egen hand. Hun tar seg forbid en motstander og setter ballen ved siden av keeper. Trine avslutter  kvelden med sitt andre mål på skudd og dermed 3-9.

En del høye skulder og lavt tempo fremforalt I andre del av første omgangen ellers en ok start på sesongen. Positivt med 5 forskjellige målscorere og scoring på 3 faste situasjoner samt at vi scorer 9 mål I en kamp og skaper mange sjanser.  Kollektiv seier.

Disse var i aksjon mot Selbu/Tydal: Maria Staven Gjessing- Astrid Volden Larsen-Lena Sundli-Marianne Øien-Hege Solstad-Astri Fossen Haugen-Hanne Frengen-Emma Sæterbak-Trine Sommervold-Marit Moen-Heidi Slupphaug (46' Maren Krogstad)

Stort takk til de som ble med på turen. Vi håper og se dere på våres neste hjemmekamp som spilles fredag 29.april kl. 19.30 på Orkdalsbanken Stadion!