Status foran Byåsen-kampen

22/04/2016

20150530 154443Orkla møter Byåsen2 hjemme på Orkdalsbanken Stadion. Kampen spilles førstkommende søndag og her følger en statusrapport fra trener Arnstein Røen!

Da er serien godt i gang. 3.serierunde i helga mot Byåsen TF2 kl 1430 på Orkdalsbanken stadion er vår neste utfordring. Vi startet med 1-1 hjemme mot S/B2, hvor vi fikk et rødt kort etter 8 minutter. Prestasjonen vår er vi fornøyd med, spesielt defensivt. Vi burde vunnet etter spill og sjanser, men det glipper på et frispark dessverre. Uansett så legger guttene ned en stor arbeidsinnsats og viser god moral med 10 mann.

Sist helg dro vi til Steinkjer og møtte en av seriefavorittene. Vi hadde stor tro på at vi kunne ta med oss tre poeng hjem etter en god treningsuke. Oppvarming og inngang til kampen tilsa heller ingenting annet. Men når kampen blåses i gang skal det vise seg at vi ikke er «tilstede». Steinkjer scorer på 2 av sine 3 første cornere! Det skal ikke skje. De siste 15 av 1.omgang kommer vi mer inn i kampen, og har to store sjanser, blant annet redning på strek.

Vi starter 2.omgang ok, prøver å gå høyere i banen for å få en tidlig scoring, noe som fører til at de får noen farlige kontringer på oss. Etter 3-0 målet ca halvveis i omgangen, på nok en corner (!), går lufta litt ut av oss.

Vi er fortsatt et ungt lag, og vi vil nok variere i prestasjoner. I tillegg har vi måttet gjort en del endringer i laget på grunn av skader, militærtjeneste og jobb. Dette er absolutt ingen unnskyldning fordi vi har mange unge spillere som viser at de har ferdigheter til å spille på dette nivået. Det har vi stor tro på å vise frem nå på søndag.

Guttene, og resten av støtteapparatet, håper å se mange på Orkdalsbanken stadion kl 1430 søndag. Dere er en ekstra spiller for oss, og gir oss ekstra energi! Vel møtt.