Senior og junior damer med Hitrahelg!

18/04/2016

IMG 7882 1 2Orklas senior- og juniordamer reiste sist helg til Hitra på treningsleir! Flere Orklalag har de siste årene benyttet seg av de flotte mulighetene som Hitra FK kan by på og her følger en rapport fra gjengen som tydeligvis hadde ei fin helg både sportslig og sosialt.

Vi var 18 spillere og 7 trener og støtteapparat som reiste utover. Det var dessverre en del sykdom og forfall innen avreise slik at den opprinnelige troppen på 27 spillere ble til bare 18. Vi gjennomførte første treningen fredag ettermiddag etter ankomst til Fillan. Det var litt stress i forbindelse med denne trening da vi måtte gjennomføre den tidligere enn planlagt på grunn av kampavvikling på banen.

IMG 7721Baneforholdene veldig gode og temperatur omkring 8-10 plussgrader. Litt kombinert opphold, sol og litt regn. Første økten fokuserte på teknikk og småspill med mye avslutt. God innsats og pågangsmot i troppen. Etter vel gjennomført økt avholdt vi informasjonsmøte og teoridel innen fellesmiddag.

IMG 7636 1Lørdag morgen startet med fellesfrokost innen første treningsøkt klokken 10. Vi hadde teori og gjennomgang innen trening. Vi samlede inn mobiler slik at det ble en mobilfri dag for spillene. Fokuserte en del på angrep og oppspill i denne delen. Treningen fokuserte på formasjon, corner, faste situasjoner og teknikk. Det var oppholdsvær men en kall bris temperatur omkring 8-10 grader. God innsats og godt trøkk til tross for lavintensitetstrening og litt surt vær. 

IMG 7776 1Etter trening ble det en kort forfrisking med frukt innen vi gjennomførte en felles yoga time i gymsalen på skolen. Dette var en overraskelse for spillene men de gjennomførte med glans. Støtteapparatet var og til stede og gjennomførte økten, eller gjorde forsøk på å gjennomføre den i hvert fall. Det var mye latter og flere i støtteapparatet fikk brukt muskler de ikke trudde de hadde. Denne økten var hardere enn mange hadde forestilt seg og det var godt med felleslunsj etterpå.

IMG 7735 1Lunsjen var det klart behov for og etter denne hadde vi 3 timer fri innen siste treningsøkten for dagen. Flere spillere tokk en velbehøvelig hvile. Gjennomgang og teori innen siste økten ble gjennomført. Flere spillere som hadde problem med benhinner og disse kjørte alternativ trening i gymsalen. På grunn av at flere spillere kjente av sine legger så besluttet vi at avlyse treningskampen om søndagen og kjøre en avsluttende trening. Teknikk og små samt storbanespill ble gjennomført denne økten. God innsats første del av økten men en kunne se at det begynte bli slitne spillere mot slutten av økten.

IMG 7855Etter trening leverte vi tilbake mobiler noe som var ønsket men flestparten syntes det var godt å ha en mobilfri dag. Så ble det middag på Børøysund Marina. God mat og nydelig plassering men personalet hadde ikke sin beste dag. Vi spiste og for raskt tilbake til skolen der vi avholdt quiz konkurranse. Det var en meget god quiz som var satt sammen av 4 spillere. Konkurranse var på topp og det ble jevnt i toppen. Veldig sosialt. Etter en lang dag med 3 økter ble det tidlig kveld på alle.

IMG 7936 1Søndag startet med fellesfrokost innen vi avholdt evalueringsmøte og siste trening. Siste treningen fokuserte på teknikk og avslutt samt spill. Flere spillere som kjente av legger og de kjørte en alternativ trening i gymsalen. Det var en sliten gjeng men de gjennomførte siste økten med høy intensitet og pågangsmot. Etter ca 90 minutter gav vi oss pakkede sammen og reiste hjem.

IMG 7783 1PS! Orkla damer senior åpner sesongen førstkommende fredag 22.april, borte mot Selbu/Tydal!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging