Valset over KFK!

28/02/2016

DSCN2937Orkla var vertskap for Kristiansund FK på Orkla Maskin Arena i dag, men viste ingen nåde og sendte nordmøringene hjem med 1-8 i bagasjen! Orkla ledet 7-0 ved pause etter fem scoringer og ekte hat-trick av Orklakaptein Erik Bjørkli Helgetun (bildet). Andre omgang ble noe mer jevnspilt, med en scoring til hver av lagene.

Allerede fra start var det klart at Orkla ville få et bra grep på denne treningskampen. Kristiansund FK, som også spiller i 3.divisjon, slet med kjappe og bevegelige Orklaspillere og fikk to scoringer mot seg før 10 minutter var spilt. Erik Bjørkli Helgetun satte inn både 1-0 og 2-0 til Orkla og la like godt på til 3-0 før kvarteret var gått.

DSCN2827 3I denne perioden rullet Orkla opp det ene angrepet etter det andre og ga Kristiansunderne skikkelig problemer på egen banehalvdel. KFK skapte ikke noe særlig offensivt og slet dessuten med flere personlige feil i forsvarsarbeidet. Dette utnyttet Orklaguttene godt og pøste på med mye bra angrepsspill gjennom hele omgangen. Samtidig hadde en ung bakre firer hos Orkla stålkontroll på det lille som KFK kom med framover på banen. På bildet over ser vi en kompromissløs stopper Sondre Mogseth i aksjon

DSCN2970Erik Bjørkli Helgetun la på til 4-0, før Sondre Sørløkk (bildet over) økte til 5-0 etter et soloraid. 6-0 kom ved Erik Bjørkli Helgetun på straffespark etter å ha blitt felt selv. Håkon Sanden (bildet nedenfor) la deretter på til 7-0 før dommeren blåste til pause.

DSCN2925

I andre omgang slapp Orkla foten litt av gasspedalen, men hadde fremdeles full kontroll på KFK. Omgangen åpnet med en redusering for KFK og deretter ble det en atskillig jevnere kamp enn før pause. Dette skyldes nok hovedsaklig at Orkla slapp seg ned og inviterte KFK mer inn i kampen.

Omgangen bød ikke på så veldig mange store målsjanser og mange bytter på begge lagene førte til en mer oppstykket og mindre velspilt omgang. Orkla nøyde seg med en scoring et kvarter før slutt, når Erik Selven (bildet nedenfor) fikk æren av å sette inn 8-1

DSCN2999Dermed står Orkla med 2 seiere (Verdal og KFK) og 2 uavgjorte (Stjørdals-Blink og Træff) kamper så langt i sesongforberedelsene. Allerede førstkommende tirsdag er det klart for ny treningskamp, når RBK2 kommer på besøk! Avspark på Orkla Maskin Arena kl. 18.00!

PS! Orkla2 slo Buvik 4-2 i lørdagens treningskamp på Orkla Maskin Arena. Mer om denne kampen på våre facebooksider!

Følgende Orklaspillere var i aksjon mot KFK: Håkon Lilleås Næss - Sindre Tørseth Valø, Øystein Berdal, Sondre Mogseth, Knut Kåre Brøndbo - Sondre Sørløkk (Jørgen Krogstad), Abdi Mohammed, Hassan Halane (Vebjørn Trønsdal Bævre) - Håkon Sanden (Tor Egil Johansen), Erik Bjørkli Helgetun Erik Selven), Espen Grøset