Uavgjort mot Træff

13/02/2016

FB IMG 1455387231922Sindre Tørseth Valø (til venstre på bildet) sto for scoringen som sikret Orkla uavgjort 1-1 mot Træff i dagens treningskamp. Træff var nok det førende laget gjennom størsteparten av kampen, men Orklaguttene viste på nytt at de står kampene godt og fikk belønning for det mot slutten også i dagens treningskamp.

Orkla reiste til Sunndalsøra for å møte Træff i treningskamp på Sunndals kunstgressbane. Det var Træff som tok ledelsen etter en knapp halvtime og 1-0 i favør romsdalingene var også stillingen til pause. Etter ca. 35 min. av andre omgang utlignet Sindre Tørset Valø til 1-1, noe som sto seg helt til slutt.

Orkla stilte med følgende mannskap fra start i dag: Håkon Lilleås Næss, Knut Kåre Brøndbo, Sondre Mogset, Øystein Berdal, Erik Almli - Hassan Halane, Sondre Sørløkk, Abdikadi Mohammed - Håkon Sanden, Erik B. Helgetun, Espen Grøset.

FB IMG 1455388798507Neste treningskamp for Orkla er mot Stjørdals-Blink onsdag 17.februar.

PS! Sondre Mogset (bildet over) debuterte for Orkla etter overgangen fra Meldal! Vi kommer tilbake med en presentasjon av Sondre og to andre nykomlinger i løpet av kort tid!