Samarbeider med kretsen om NFF C-lisenskurs!

23/01/2016

20160119 185459Orkla FK er teknisk arrangør for to av fire delkurs på NFF C-lisens i vinter og delkurs 3 er nå nettopp avsluttet med hele fem trenere fra Orkla og Orkdal på deltakerlisten! På bildet ser vi Orkla G13 og G14, som velvillig stilte opp som objekter for kursdeltakerne. Praksisdelene av kurset foregikk i vinterlige omgivelser i Idrettsparken på Orkanger, uten at dette la noen demper hverken på engasjementet eller motivasjonen for spillere og kursdeltakere!

NFF C-lisens er grunnkurset i NFFs trenerutdanningsstige. Kurset består både av teori og praksis og de fire delkursene tar i stigende rekkefølge for seg aldersklassene fra 6 til 19 år. Delkurs 1 og 2 ble gjennomført før jul, med Orkanger IF som teknisk arrangør, mens Orkla altså er ansvarlig for gjennomføringen av delkurs 3 og 4, som fokuserer mest på ungdomsklassene.

NFF har utarbeidet et standard kursopplegg som danner grunnlag for alle C-lisenskursene i hele Norge. Trøndelag Fotballkrets er ansvarlig for kurset her hos oss, med Orkla som teknisk arrangør. Orklas rolle i dette er da å stille med bane, spillerobjekter, utstyr, møterom og servering, mens fotballkretsen stiller med opplegg og kursveiledere. På delkurs 3 var forøvrig Orklas Jon Møkkelgård kursveileder sammen med Roger Rian fra Buvika. I tillegg er Orklas daglige leder Jan Ingebrigt Ustad en allsidig herremann som sørget for kaffe og noe å bite i på alle disse fire kurskveldene!

20160119 205650Her ser vi kursdeltakerne som fullførte delkurs 3. Fra venstre: Brage Meistad (Buvik), Jan Åge Risli (Orkdal/Orkla), Ole Ragnar Steinshaug (Orkla), Roger Fuglås (Orkdal), Stian Bergsrønning (Orkdal), Lars Svanholm (Gimse), Kristin Remnes (Orkanger), Pål Kenneth Lundereng (Ålen), Ola Dahl Johansen (Orkla) og Ulf Nilsson (Trønder-Lyn).

Med så mange erfarne og dyktige fotballfolk, ble delkurs 3 et veldig bra kurs med mye god erfaringsutveksling og mange intense fotballdiskusjoner. De aller fleste av disse trenerne skal også fortsette på delkurs 4, som gjennomføres i februar, også da med Orkla som teknisk arrangør.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging