Sesongavslutning 2015!

26/10/2015

Sesongavslutning 2015 4Orkla FK markerer at en nok flott fotballsesong er over med å samle alle i Orklafamilien til sesongavslutning lørdag 14.november! Første del går i Orkdal Kulturhus der alle spillere og lag i ungdomsklassene blir presentert og får sine utmerkelser. Senere på kvelden blir det et nytt arrangement i Damphuset. Her er det 18-årsgrense og åpent for absolutt alle med tilknytning til Orkla Fotballklubb!

Arrangementet på dagtid i Orkdal Kulturhus blir en høytidelig seanse der alle spillere på alle lag i ungdomsfotballen (13-19 år) presenteres på scenen. Her skal det også deles ut innsatspokaler til en spiller på hvert alderstrinn. Denne utmerkelsen henger høyt og kriteriene for å få denne pokalen går både på treningsiver, holdninger, humør, sportslig utvikling og Fair Play! Spillere fra seniorlagene på kvinne- og herresiden står for utdeling av utmerkelsene.

Som en ekstra spiss på dagarrangementet kommer Gøran Sørloth for å fortelle litt om sin lange og innholdsrike karriere med spill både i Strindheim, Rosenborg, Borussia Mönchengladbach, Bursaspor og Viking. Gøran har 174 kamper og 74 mål for Rosenborg, 55 landskamper og 15 mål for Norge og spilte for Norge i VM-sluttspillet i USA i 1994. Her vil vi helt sikkert få mange gode historier og ikke minst vil Gøran komme med gode tips og innspill til våre unge fotballspillere!

Senere på kvelden er det klart for en sammenkomst i det flotte Damphuset på Orkanger. Her er det aldersgrense 18 år med servering av middag og god drikke. Her vil seniorlagene i Orkla få sine utmerkelser, før det hele rundes av med musikk av Thomas Løseth.

Klikk her for å laste ned en invitasjon med program for sesongavslutningen

Vi oppfordrer ALLE med tilknytning til Orkla om å delta på disse to arrangementene! Både spillere, trenere, lagledere og tillitsvalgte har også i sesongen 2015 lagt ned en stor innsats for Orkla - og da blir det ekstra trivelig med stor oppslutning når avslutningen av sesongen skal markeres!

Påmelding til kveldsarrangementet skjer ved å bekrefte deltakelse på arrangementet som er opprettet på Orklas facebooksider "Orkla FK". Dagarrangementet (ingen påmelding) er gratis, mens kveldsarrangementet koster kr. 350,- som betales inn til konto 4270 16 73764. Gyldig påmelding først når betaling er gjort. VELKOMMEN!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging