Klart best mot OIF!

15/08/2015

2015 08 14 22.13.16Orkla2 sørget for 3 nye poeng i fredagens bortekamp mot Orkanger i mennenes 5.divisjon. Dermed er Abdikadi Mohammed og Orklas andrelag enda et steg nærmere opprykk til 4.divisjon!

Orkla2 har vært relativt suverene i årets 5.divisjon og toppet tabellen med 24 poeng på 9 kamper, før møtet med OIF i Idrettsparken. OIF lå på tredjeplass med 16 poeng på 9 kamper. Vårmøtet mellom lagene på Orkdalsbanken Stadion, endte med en klar 5-0 seier til OFK2.

2015 08 15 11.01.41OIF kunne by på en lekker gressmatte i Idrettsparken og når samtidig sommeren endelig dukket opp, lå alt til rette for et heftig og spennende oppgjør. Allerede i åpningsminuttene var det imidlertid tydelig at bortelaget var minst et hakk hvassere enn OIF. Orkla2 var solide og kompromissløse bakover, samtidig som de mange lettbente og teknisk gode Orklaguttene ga et litt tyngre OIF-lag store problemer lenger framover på banen.

2015 08 14 22.19.39Orkla2 etablerte raskt et bra trykk på OIF-forsvaret, som svarte med å spille mye langt. Etter noen halvsjanser, var det Torodd Asphjell (bildet over) som etter 22 minutter førte Orkla2 opp i ledelse 1-0 etter en gavepakke fra OIFs keeper. En fortjent ledelse så langt i kampen.

2015 08 14 22.14.30Bare minuttet senere var det klart for 2-0 ved G19-spiller Øystein Berdal (bildet over). Berdal hadde åpnet kampen veldig bra og gikk flere ganger på godt timede løp fra sin indreløperposisjon. Denne gangen var det Abdi som på nydelig vis tredde ballen gjennom til Berdal som enkelt satte ballen bak keeper. En flott scoring!

2015 08 15 10.34.11Et lite ti-minutt før pause økte Orkla2 til 3-0. Espen Grøset (bildet over),en av mange G19-spillere i denne kampen, hadde nettopp kommet inn og serverte Berdal et perfekt innlegg som kontant ble ekspedert i mål. Like før pause fikk OIF et korrekt idømt straffespark. Tom Even Gundersen blåste imidlertid ballen over mål og lagene gikk til pause på 3-0 til Orkla2 etter en omgang som Orklaguttene hadde dominert fra start til mål.

2015 08 14 22.18.23 1Andre omgang fortsatte stort sett på samme vis. OIF var i perioder noe mer med, men Orkla2 styrte fremdeles det meste ute på banen. Etter halvspilt andreomgang kom da også 4-0 når Ove Bakkli (bildet over) var på rett plass til rett tid.

2015 08 15 11.00.52Flere mål ble det ikke og Orkla2 kunne dermed ta helg med 3 nye poeng og en styrket tabelltopp. Et godt gjennomført kamp av Orkla2 - ikke minst av de mange G19-spillerne som fikk prøve seg denne fredagskvelden. På bildet ser vi en av ungguttene, Espen Løfshus Staveli.

PS! Følg lørdagens toppkamp i 3.divisjon mellom Orkla og Lillehammer! Kampen spilles på Stampesletta kl. 16.00 og oppdateres på twitter @OrklaFK_Live!