Orkdal og Orkla med keeperkveld for framtidas keepere!

23/06/2015

20150623 193857Hele 19 keepere i alderen 9-12 år var møtt fram når Orkdal og Orkla onsdag kveld inviterte til en egen kveld for Orkdal sine keepere!

Orklas keepertrener Bjørn Næss sammen med A-lagskeeper Håkon Lilleås Næss og G19-keeper Sturla Barø sto for opplegget og sørget for at de unge keeperne fikk ei økt med fokus på basis keeperferdigheter.

Orkdal IL og Orkla FK samarbeider om flere tiltak nedover i årsklassene og i kveld var turen altså kommet til OILs keepere. Det å spille keeper er litt annerledes enn å spille ute på banen og det kreves noen ekstra ferdigheter for å mestre keeperrollen på en god måte. Det er derfor viktig at unge keepere får oppfølging og tips til hvordan de kan utvikle gode keeperferdigheter - og dette kan gjerne skje fra de er 8-9 år!

20150623 194620OIL v/ Tom Vidar Magnussen og Andreas Rindal hadde derfor til denne økta, invitert OIL-spillere i alderen 9-12 år som ønsker å lære mer om keeperrollen. 19 oppmøtte jenter og gutter på Orkdalsbanken Stadion, vitner om at keeperinteressen er til stede og i løpet av ei halvannen times økt, fikk keeperne prøve seg på flere av de mest sentrale og viktigste basisferdighetene. På bildet over ser vi G19-keeper Sturla Barø og en gruppe spillere øve seg på hvordan en keepers utgangsstilling skal være.

20150623 200917Reaksjonsevne er også en viktig keeperferdighet og på bildet over ser vi A-lagskeeper Håkon Lilleås Næss sammen med to av keeperne i en konkurranse der det er viktig å reagere kjapt. Også grep og fallteknikk sto på programmet i kveld, noe vi ser keepertrener Bjørn Næss og en gruppe av keeperne jobbe med på bildet nedenfor.

20150623 194657Orkdal og Orkla kommer til å invitere til flere slike keeperkvelder etter sommerferien. I tillegg er det også muligheter for ivrige keepere til å melde seg på Orkla Tine Fotballskole, der det er en egen keeperskole! Orkla Tine Fotballskole arrangeres i Idrettsparken på Orkanger helga 5-6.september. Mer om fotballskolen og muligheter for påmelding via menyvalg øverst på disse sidene!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging