Har du skaffet deg Enjoy Bonuskortet?

19/12/2014

Enjoy logo4Salget av Enjoy bonusguiden er nå i full gang og enkelte Orklaspillere har solgt så mange som 10 stykker. Bonuskortet som er knyttet til bonusguiden gjelder fram til 1.12.2015.  Mange benytter Enjoy bonusguiden som julepresang og mange bruker den aktivt når julegaver kjøpes inn.

Det er viktig å se på dette som et fordelstilbud og at kortet brukes aktivt får å oppnå rabatter i de butikkene som er med i guiden.  I tillegg til butikker i Orkdal er butikker i hele Trøndelag med i bonusguiden. Hvis du handler for kr. 1.250 i løpet av et år i butikkene som er med i guiden og som gir 20% rabatt ved bruk av kortet (gjelder de aller fleste) oppnår du en rabatt på kr. 250 samtidig som du har gitt et viktig bidrag til Orkla FK.

Ved bruk av kortet, husk følgende: Vis kortet

-          før du betaler i butikk

-          før du bestiller tjenester

-          før du bestiller mat på restaurant

Vi har flere eksempler på kjøp som har gitt store besparelser, blant annet: Konfirmasjonsklær til kr. 4.000 – rabatt kr. 800, kåpe til kr. 6.000 – rabatt kr. 1.200, flere enkeltkjøp på til sammen kr. 2.000 – rabatt kr. 400

Som det framgår av ovenstående er det store innsparingsmuligheter med aktiv bruk av Enjoy-kortet, så god planlegging og aktiv bruk gir gode resultater. Hvis du er interessert og ennå ikke har fått tak i bonusguiden gjennom våre spillere, har vi  ennå noen Bonusguider igjen som kan fås ved å kontakte oss på tlf. 97471030!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging