Seier, uavgjort og tap!

12/05/2015

FB IMG 1431463439285Det ble både seier, uavgjort og tap i dagens tre Orkla-kamper. Orkla J19 (bildet) møtte Utleira på bortebane, G16-1 spilte også borte mot Freidig, mens G14-1 tok i mot Hommelvik på Orkdalsbanken Stadion.

Orkla J19 åpnet sesongen i kveld med å spille uavgjort borte mot Utleira. Eli Svorkdal Hess ga Orkla 1-0 i første omgang, men etter pausen utlignet Utleira slik at sluttresultatet ble 1-1.

Orkla G16-1 møtte et ubeseiret Freidig-lag borte på Freidigbanen Kunstgress og holdt serielederen til 0-0 ved halvspilt kamp. Orkla slet også i denne kampen med å omsette gode sjanser til mål. Det klarte Freidig i andre omgang når de fikk to baller i nettet. Dermed ble sluttresultatet 2-0 til byguttene.

Orkla G14-1 møtte Hommelvik hjemme på OBS og ledet 2-0 til pause etter 2 x Magnus Høiseth, som også økte til 3-0 etter hvilen. Hommelvik gjorde det spennende i andre omgang når de reduserte to ganger. Orkla holdt imidlertid unna og sikret seg dermed seieren med 3-2.