NTNUI vant 3-2, spennende kamp mot Sverresborg venter

D9779208 59AB 41C8 B05F 0C7386DD35E0
Orkla spilte torsdag kveld den første av to kvalifiseringskamper for opprykk til den trønderske 3. divisjonsavdelingen for kvinner. OFK tok turen til Trondheim for å spille mot NTNUI sitt førstelag. Studentene var suverene i sin 3. divisjonsavdeling, og mye tydet på at det ville bli en tøff kamp for Orkla i flomlyset på Lade.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

F820EE79 11C8 44AF 84CC C6087CA06051
Det ble et tett og jevnspilt førsteomgang på Lade. Orkla kom godt i gang, med god defensiv struktur og bra balltempo offensivt. Bortelaget slet likevel med å komme til sjanser foran målet til NTNUI. Hjemmelaget spilte solid forsvar, og de satte fart offensivt når de vant ballen.

FE4849FA 4229 4BEE 8D69 C5CFC272686E

Det var svært få avslutninger i løpet av den første halvtimen, men mot slutten av omgangen løsnet det for studentlaget. Orkla ble mer upresise i eget spill, og NTNUI fikk et lite initiativ. NTNUI scoret to ganger i løpet av få minutter. Begge målene var gode skudd, men Orkla hadde muligheter til å avklare. 2-0 til pause var muligens et mål for mye i forhold til banespillet, men Orkla måtte uansett angripe andreomgangen med håp om å skape mer selv i det offensive spillet.

9E6E4FE5 1D48 46E4 A5FB 39E49CCDC17C
Orkla fikk en pangstart på den andre omgangen. Julie Skaugen Runhaug kom på et flott løp på venstresiden. Innlegget havnet hos Lovise Ramvik Berg, som tvang fram et selvmål av hjemmelaget. 2-1 på Lade, og Orkla var med igjen for fullt.

39D8C815 D4A9 4830 8099 29975BEE0CC9
Spillet åpnet seg opp, og mer skjedde foran målene. Orkla var aggressive i presset, og bortelaget vant ballen oftere i farlige posisjoner. Midt i en god Orklaperiode scoret NTNUI på en overgang. Orkla møtte et effektivt NTNUI denne kalde høstkvelden på Lade.

F601FD25 46D0 4D60 B3F6 8B0A90BF180F
Med få minutter igjen av kampen fikk Orkla straffe, da Marte Bysting ble hindret inne i feltet til NTNUI. Line Hoel Fossmo scoret sikkert. Det ble en spennende avslutning, men NTNUI holdt unna. Det endte 3-2 til hjemmelaget.

Sverresborg vant den tredje avdelingen i 4. divisjon. Sverresborg møter NTNUI hjemme på Havstein kunstgress 30. oktober. Oversikt over kampene i kvalifiseringen ser du her.

Orkla tar imot Sverresborg på hjemmebane lørdag 4. november. Kampen er i utgangspunktet satt opp på Orkla Sparebank stadion, men den kan bli flyttet til Idrettsparken på Orkanger dersom vær og føre ikke tillater kampspill på Fannremsmoen. Kampstart lørdag 4. november er klokka 14.00. Møt opp og støtt kvinnelaget vårt i kampen om opprykk!