Nok et 1-målstap for G19

29/08/2013

Etter 2 gode kamper, hvor vi ikke har hatt marginene på vår side, men spilt god fotball, håpet vi at det skulle løsne skikkelig for Orklas G19-lag i dag…

Orkla åpner forsiktig og spiller bølger litt fram og tilbake. Det er tydelig at den gode flyten fra tidliger kamper ikke er til stede innledningsvis. Så etter 7. min smeller Tiller med et skudd fra 25 meter som går helt nede i høyre hjørne for vår keeper og til 0-1! En liten kalldusj, men ikke en ufortjent ledelse, for Tiller var gode i starten av kampen.

Etter hvert får Orkla mer tak i kampen, og spiller beynner å sitte mer. Spesielt får til flere god kombinasjoner på høyre siden. Etter 23. min blir Christopher felt innen for 16 meteren , etter å ha dratt seg fint fri i forkant. Arne Martin er sikket fra krittmerket og setter straffen inn, 1-1!

Nå tar Orkla over, og styrer det meste av det som skjer på banen. I 33. min får Christopher en ny mulighet, etter et fint innlegg fra Sondre om Arne Martin stusser videre… Christopher er sikker og runder keeper og setter inn ledermålet 2-1. I det 39. min setter Christopher inn ett nytt mål til 3-1! Et mål som nesten er identisk som 2-1 målet. Innlegg fra høyre som når Christopher som kommer på bakre stolpe, et flott mål!

I omgangens nest siste spilleminutt glipper vi litt på høyre siden og Tiller sin kant kommer fri og setter inn reduseringen til 3-2. Her burde vel strengt tatt linjedommeren ha løftet flagget…Vi går til pause med en god følelse etter å løftet oss utover omgangen og spilt en del god fotball.

2. omgang starter frisk for Orkla guttene. Allerede etter 5. min spill setter vi inn 4- 2 målet etter et viljeraid av Joakim S., hvor han vinner 3-4 dueller på venstresiden og kriger ballen inn i feltet. Vebjørn får æren av å sette den inn fra kloss hold! I det 57. min er vi frampå igjen. Et mønsterangrep på høyre siden hvor vi kombinerer godt, krones med at Vebjørn stter inn 5-2 målet. Da tenkte vi vel alle at nå er kampen punktert…

Men så skjer det som vi har opplevd i korte perioder i de foregående kampene, vi faller sammen som et korthus….I løpet av 25 minutter slipper vi inn 5 mål! Skal ikke dvele alt for mye med dette, men vi faller helt sammen i defensiv struktur. Dette må vi gjøre noe med…

Orkla har to store dobbeltsjanser mot slutten, men redning på strek og tre stangskudd gjør at det ikke blir flere mål. Tiller vinner 5-6. 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging