Nardo avgjorde før pause mot Orkla

30/07/2022

Orklas herrelag i 3. divisjon spilte høstens første hjemmekamp lørdag mot Nardo. Orkla slo Innstranda borte i Bodø forrige helg, mens Nardo tok en sterk seier mot Byåsen. Nardo vant det omvendte oppgjøret 1-0 på Nissekollen i vår. Det ga OFK godt håp om å få noe ut av lørdagens oppgjør i godværet på Orkla Sparebank stadion.

For Orkla var Fredrik Sivertsen Bergslid tilbake i målet. Ole Tjelle-Heen var inne på midtbanen. Ellers var laget tilnærmet det samme som mot Innstranda. Nykommer Henning Føll Pedersen fra Buvik debuterte i troppen for OFK.

Orkla Nardo 300722 01
Orkla fikk ikke til noen god førsteomgang på Orkla Sparebank stadion. Nardo scoret hele tre ganger i løpet av kampens første 45 minutter, og avgjorde på en måte kampen. Orkla måtte gjøre noe i pausen for å snu kampen, og hjemmelaget gjorde tre bytter. Emil Eker Haugen, Mats Berg Pedersen og Pål Fredrik Simonsen kom inn på banen for OFK. Byttene ga umiddelbart resultat i innledningen av den andre omgangen. Pål Fredrik Simonsen lobbet inn 1-3 etter 49 minutter. Reduseringen ga nytt håp om poeng i kampen, men Orkla lyktes ikke i å komme nærmere bortelaget. Nardo økte til 1-4 etter 68 minutter. Kristian Blåsmo Haugbjørg kom inn med 20 minutter igjen på Orkla Sparebank stadion. Like etter fikk Henning Føll Pedersen sin første kamp for OFK. Håkon Sanden satte inn en ny redusering etter 83 minutter, men den store spenningen kom aldri. Nardo tok med seg tre poeng hjem til Trondheim. Kampen endte 2-4.

Orkla Nardo 300722 02
Fullt kampreferat fra kampen mellom Orkla og Nardo ser du her. Det positive er at det er veldig tett på nedre halvdel av tabellen, og at OFK fortsatt ligger på trygg plass.

Neste lørdag klokka 16.00 venter en ny tøff kamp for Orkla FK. Da drar John Pelu og OFK til Kolstad. Ta turen til Trondheim for å støtte laget!

Neste hjemmekamp for Orkla FK er mot Strindheim lørdag 13. august.