Møter Ranheim i oppkjøringen til høstsesongen!

13/07/2017


DSCN8982 2Orkla forbereder seg til en tøff høstsesong i Norsk Tipping-ligaen med å møte laget som ligger på andreplass i OBOS-ligaen! Tirsdag 18.juli kl. 19.00 kommer Ranheim til Orkdalsbanken stadion for å spille treningskamp mot Orkla. Dermed blir det et møte mellom to klubber som de siste årene har etablert et tett og godt samarbeid. Kampen blir også et gjensyn med et par tidligere Orklaspillere!

Orkla har tatt ferie langt nede på tabellen i Norsk Tipping-ligaen, men har tenkt å slå hardt tilbake når høstsesongen starter. Ranheim på sin side har imponert i OBOS-ligaen og ligger på en flott andreplass ved halvspilt serie.

20160803 194336Kampen blir et gjensyn med to Ranheimsspillere som tidligere har akslet Orkla trøya. Sondre Sørløkk gikk som kjent gradene fra moderklubben Meldal via Orkla, før han i fjor sommer tok steget opp i toppfotballen i Ranheim. 

20150804 192754Vi møter også Christian Eggen Rismark, årets Ranheimkaptein. Christian spilte høstsesongen 2015 i Orkla for å «restarte» karrieren sin og er nå altså skipper på Ranheimskuta i toppen på nivå to i norsk fotball!

Orkla og Ranheim er tuftet på mange av de samme verdiene, bl.a. med en klar filosofi om å utvikle spillere med lokal tilknytning. Det betyr muligheter for lokale spillere fra Orkdalsregionen til å gå veien via Orkla og til Ranheim i toppfotballen.

Flere Orklaspillere har i år hospitert med Ranheim, noe som bygger opp under Ranheims målsetting om å gi unge trønderske fotballspillere muligheten til å realisere drømmen om toppfotball!

DSC 0054Samarbeidet mellom Orkla og Ranheim medfører tett kontakt både sportslig og administrativt og det er selvfølgelig veldig interessant for Orkla å få innblikk i hvordan Ranheim har utviklet seg fra en bydelsklubb til å bli en klubb som kjemper i toppen av OBOS-ligaen.

Ranheim på sin side har uttalt at de har stor tro på den måten Orkla driver spillerutvikling på - og begge klubbene er derfor klar på at et slikt samarbeid er en vinn-vinn situasjon.

Til kampen på tirsdag stiller Ranheim med sitt beste mannskap, mens Orkla mangler noen av sine spillere, bl.a. kaptein Steinar Gjersvoll.  Det blir derfor en voksen utfordring for hjemmelaget, men samtidig en veldig god gjennomkjøring før høstsesongen starter med bortekamp mot Sverresborg søndag 23.juli.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging