95CD3987 8583 4724 B723 6726EBE965C8
Orkla kvinner dro søndag ettermiddag til Strindheim og Leangen Bolig Arena for å spille seriekamp mot Strindheim 2. Orkla har fått en veldig god resultatmessig start på årets sesong. Før søndagens kamp stod OFK med fem strake seire i 4. divisjon. Strindheim 2 hadde tre poeng etter sine fem første kamper.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

AE2A6481 EC1C 4CE3 8042 1C77A8DC4F0D
Orkla var klare favoritter i søndagens kamp, og bortelaget kom også best i gang på Leangen Bolig Arena. Etter rundt halvtimen tok OFK ledelsen på en corner. Ballen ble slått inn foran målet til Strindheim 2. Mari Lian fikk stå helt alene og Lian styrte ballen i mål med hodet. 0-1 var pauseresultatet på Leangen.

C31A7B64 9DA8 4C8D 8905 CC7FE565279B

Med bare ett måls ledelse til Orkla var det spenning gjennom hele andre omgang. Det ble ingen flere mål, og Mari Lians heading var nok til å sikre Orkla tre nye poeng. OFK står nå med seks seire i årets sesong. Laget til Lars Vattengård strever noe med den offensive uttellingen, men de har sluppet inn få mål til nå denne sesongen. Seks strake seire er uansett imponerende av kvinnelaget til Orkla FK.

Oversikt over Orklas avdeling i 4. divisjon ser du her.

Neste kamp for Orkla kvinner er hjemme på Orkla Sparebank stadion torsdag 25. mai klokka 20.00. Da kommer Heimdal på besøk.