Kvinnelaget tapte mot Tiller 2

19/04/2022

Orklas kvinnelag i 3. divisjon spilte seriekamp mot Tiller 2 i Trondheim 2. påskedag. Orkla kom fra en jevn kamp uka før påske mot Vestbyen som endte 2-4. Tiller på sin side røk 0-1 borte mot Verdal i 1. runde.

IMG 3287 aghc fc939cca2
Tiller startet kampen best. De kontrollerte banespillet, og de kom til de største mulighetene. Tiller tok ledelsen på en innøvd corner i 1. omgang. Etter rundt halvtimen økte Trondheimslaget til 2-0, som også var pauseresultatet. Orkla slet gjennom hele kampen med å komme til de store sjansene. Hjemmelaget satte inn to nye mål i andre omgang. Tiller vant kampen på TOBB Arena 4-0.

Neste kamp for Orkla FK i 3. divisjon blir også en tøff utfordring. Strindheim kommer til Orkla Sparebank stadion mandag 25. april klokka 20.00. Møt opp på mandag, og støtt kvinnelaget i jakten etter årets første seier!