Kvinnelaget serieåpner hjemme mot Vestbyen

02/04/2022

Mandag kveld er det klart for serieåpning i Adressa - ligaen 3. divisjon kvinner. Orklas kvinnelag møter Vestbyen på hjemmebane i Idrettsparken. Kampen går på Orkla Maskin arena klokka 18.00.

OFK Gimse mars 2022 03
Orklas kvinnelag kommer til kampen med tro på poeng etter en god generalprøve mot Gimse forrige uke. Det er riktignok vanskelig å legge for mye i treningskamper, men med bra kontroll defensivt og mange sjanser skapt, kan det gi god selvtillit når seriekampene starter. Orkla møter tøff motstand allerede i den første kampen. Vestbyen er stinne av selvtillit etter og ha vunnet 8-0 mot KIL/Hemne 2 og 10-0 mot Skaun i vårens Adressacup. 

OFK Gimse mars 2022 01
Orkla fikk en god avslutning på fjorårssesongen, med flere seire på høsten. Foran denne sesongen er troppen til Ole Johan Helland større og bredere. Mange av de unge spillerne fra i fjor er med videre. Samtidig har det kommet inn noen mer erfarne spillere. Mari Lian har kommet fra KIL/Hemne. Liss Gabriela Dragseth, med erfaring fra Orkanger i 2. divisjon, har kommet fra Skeid. 

OFK Gimse mars 2022 04
Flere erfarne spillere kan bli å se på banen for Orkla etter hvert. Det er fint å ha rutinerte Orkla-spillere tilstede på kamp!

OFK Gimse mars 2022 02
Line Fossmo var ute med skade en stor del av fjorårssesongen. Nå er hun tilbake i godt slag, og klar for å bidra på midtbanen. 

Det blir en spennende sesong for kvinnelaget i den tøffe 3. divisjonen.  Oversikt over kamper og resultater i Adressaligaen 3. divisjon kvinner avdeling 2 ser du her.

Møt opp i Idrettsparken mandag klokka 18.00, og støtt Orkla FK sitt kvinnelag på jakt etter de første poengene i årets 3. divisjon!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere