Bortepoeng i Verdal

12/09/2022

Orkla kvinnelag dro mandag kveld til Verdal for å spille ny bortekamp i 3. divisjon. Det har blitt mye nesten for OFK denne sesongen. Laget har hengt godt med spillemessig i mange kamper, og laget har også ledet helt mot slutten av flere kamper. De har altfor ofte sluppet inn mål helt på tampen av kampene, og det har derfor blitt lite med poeng.

Verdal Orkla 2022
I mandagens kamp så det også ut til å kunne bli seier for Orkla FK. Mari Lian ga Orkla ledelsen 1-2 etter 85 minutter, med sin andre scoring for kvelden. Ledelsen holdt imidlertid ikke helt inn denne gangen heller. Verdal utlignet i kampens 89. minutt. Verdal og Orkla spilte 2-2.

Kampfakta fra kampen Verdal - Orkla ser du her.

Orkla kvinner ligger nest sist på tabellen i 3. divisjon. Neste uke venter en ny tøff kamp, når OFK drar til Brekkåsen for å spille mot Gimse. Med seier der vil Orkla være med i kampen om å berge plassen i divisjonen. Vuku ligger fortapt nederst på tabellen, og Orkla møter både Vuku, NTNUI, Gimse og Ranheim utover høsten.