Kvinnelaget må se framover

20/09/2022

Orkla kvinner måtte helst vinne mandagens kamp på Brekkåsen mot Gimse, som er et av de andre lagene på nedre halvdel av tabellen i 3. divisjon. Det klarte ikke Orkla, og dermed ser det mørkt ut med tanke på å beholde plassen i den trønderske 3. divisjonsavdelingen. Gimse vant 2-0, og sikret med stor sannsynlighet sin egen plass i divisjonen. For Orkla handler det nå om å få en god avslutning på høsten, med tanke på neste sesong. 

Kampfakta fra Gimse-Orkla ser du her.

Gimse Orkla 2023
Med fem kamper igjen av årets sesong ligger Orkla på en 11. plass. Det er fem poeng opp til NTNUI som har den siste sikre plassen i divisjonen. NTNUI har riktignok en hengekamp til gode, og den er mot Vuku, som ligger klart sist på tabellen. 

Gimse Orkla 2022 02
Neste kamp for Orkla er hjemme mot Vuku mandag 26. september. Den kampen må vinnes dersom det skal være et ørlite håp om å hente igjen NTNUI. Deretter venter tøffe kamper mot Malvik og Utleira, før Orkla og NTNUI møtes på Lade mandag 17. oktober. Orkla avslutter sesongen med hjemmekamp mot Ranheim, et lag som Orkla har spilt jevnt mot de siste sesongene. 

Gimse Orkla 2022 03
Uavhengig av hvordan sesongen ender handler det for Orkla kvinner om å se framover. Spillergruppen har en bedre alderssammensetning enn på lenge. Flere unge spillere har tatt steget opp til seniorfotballen. Selv om tabellen ikke er god lesning er det mye positivt å ta med seg videre. Jobben starter allerede mandag mot Vuku!

Oversikt over Adressa-ligaen 3. divisjon kvinner ser du her.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere