Kvinnelaget klarte ikke tre på rad

16/05/2022

Orklas kvinnelag i 3. divisjon spilte seriekamp på fotballens festdag 16. mai. De møtte Gimse hjemme på Orkla Sparebank stadion. Dette var to lag som også møttes i fjorårets sluttspill. Den gangen vant Gimse. Før mandagens møte hadde OFK to seire på rad mot NTNUI og Verdal. Gimse hadde hatt en tung start på sesongen, men de knuste Ranheim 6-0 i forrige kamp. Seier til Orkla i 16-maikampen ville gi hjemmelaget ei luke til Gimse på tabellen. Seier til bortelaget ville føre lagene likt på tabellen.

Orkla Gimse 160522 04
Gimse gikk rett i angrep på Orkla Sparebank stadion, og allerede etter 5 minutter tok de røde fra Brekkåsen ledelsen. Orkla kvitterte ganske fort. Etter 11 minutter satte Lovise Ramvik Berg inn utligningen.

Orkla Gimse 160522 01
Gimse var i førersete store deler av kampen. Etter 15 minutter tok de på ny ledelsen i kampen. 1-2 var pauseresultatet på Orkla Sparebank stadion.

Orkla Gimse 160522 02
OFK fikk en pangåpning på andre omgang. Lovise Ramvik Berg har vært målfarlig gjennom hele våren. To minutter ut i omgangen satte hun inn sitt andre for dagen. Lagene var like langt.

Orkla Gimse 160522 05
Orkla klarte aldri å utnytte de gode periodene i kampen. Straks OFK hadde scoret slo Gimse tilbake. Tre minutter etter Bergs scoring tok bortelaget ledelsen 2-3. Etter timen spilt økte bortelaget til 2-4. Iselin Garberg satte inn to på rappen for Gimse.

Orkla Gimse 160522 06
Lovise Ramvik Berg skapte ny spenning i kampen etter 80 minutter med sin tredje scoring for kvelden. Håpet om poeng levde for hjemmelaget. OFK klarte imidlertid ikke å komme nærmere. Like før slutt avgjorde Gimse da Maria Åmot Olsen satte inn 3-5, som også ble sluttresultatet.

Gimse er et av lagene som Orkla FK må kjempe for å holde bak seg på tabellen i årets spissede 3. divisjon. Begge lagene står nå med 6 poeng. Det samme gjør Ranheim, som har flere svake resultater i det siste. Vuku ligger sist uten poeng.

Full oversikt over Orklas avdeling i Adressa-ligaen ser du her.

Neste kamp for Orkla FK er borte mot Vuku mandag 23. mai. Deretter venter Malvik på hjemmebane 30. mai.