Klubbens altmuligkvinne fyller 50!

15/05/2021

Orkla Fotballklubb er som alle andre breddeklubber i Norge avhengig av ildsjeler; frivillige som dag etter dag, uke etter uke, og år etter år legger ned hundrevis av timer til det beste for klubben. I OFK har vi slike ildsjeler, og i helga fyller en av dem 50 år. 

Kristine Eker har gjennom mange år hatt alt mulig av verv i Orkla Fotballklubb. Hun har jobbet rundt lag i klubben. Hun har hatt styreverv i OFK. Hun har jobbet med økonomi og utstyr. Hun har jobbet med markedsføring, og med å framsnakke OFK på sosiale medier. Hun har jobbet med å få klubben vår til å fremstå positivt utad i vår region, i forhold til andre klubber, spillere, trenere og dommere. Orkla Fotballklubb er sammen med Orkdal IL kvalitetsklubb, og Kristine er en pådriver for at klubben vår skal være en klubb med verdier og holdninger en kvalitetsklubb verdig. Kristine har også hatt med seg hele familien i OFK; mannen Ola i flere roller, blant annet trener, og barna som spillere. Kort sagt; Kristine har hatt og har Orkla Fotballklubb som en del av sin hverdag, og klubben har en vesentlig plass i hennes hjerte. 

Gratulerer med 50-årsdagen Kristine! Orkla-familien setter utrolig pris på den innsatsen du har lagt ned, og som du fortsatt legger ned for klubben vår.


Kristine EkerHovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere