Klart for trenerskolejubileum!

16/08/2013

I helga er det klart for Eggens Trenerskole for 10.gang og vi kan notere nye rekord med over 80 deltakere! Det hele starter med en åpen "Go'fot-kveld" i Orkdal Kulturhus fredag kl. 19.00 - og deretter går det slag i slag gjennom helga med aktiviteter både på Orkla Kunstgress og på Lerkendal.

Det har vært en fantastisk respons på årets trenerskole, med deltakere fra praktisk talt hele landet! Det hele ledes selvfølgelig av Nils Arne, som også i år har fått med seg et kobbel av kjente fotballnavn til å bidra i løpet av helga. Her vil vi kunne oppleve treningsøkter ledet av RBKs trenerteam med Per Joar Hansen i spissen. Trenerlegende Bjørn Hansen kommer sammen med ex RBK-spiller Øivind Husby for å kjøre ei økt med Orklas G19-gruppe og på søndag dukker også ass.landslagstrener Ola By Rise opp på treningsfeltet.

Nytt av året er at trenerskolen lørdag ettermiddag forflytter seg fra Orkla Kunstgress og inn til Lerkendal, der RBKs utviklingsavdeling vil stå for opplegget. Her vil Ståle Stensaas, Trond Henriksen, Erik Hoftun og RBKs fysiske trener Geir Håvard Hjelde være i aksjon på treningsfeltet sammen med RBKs U19-gruppe og etter disse øktene tar trenerskoledeltakerne plass på tribunen for å se tippeligaoppgjøret mellom RBK og Vålerenga.

Søndag fortsetter trenerskolen på Orkla Kunstgress med Per Joar Hansen, Bård Wiggen, Jørn Jamtfall, Ola By Rise og Roger Naustan (nå hovedtrener i Byåsen) som instruktører for RBKs U16-gruppe og en kretsgruppe med lokale talenter. Trenerskolen avrundes på Orkdalsbanken Stadion med kampobservasjon som tema når Nils Arne leder Orkla i 3.divisjonsoppgjøret mot NTNUI.

Eggens Trenerskole arrangeres av Orkla FK i samarbeid med Rosenborg BK og Norsk Fotballtrenerforening (NFT), som i fjor gikk inn som partner i Eggens Trenerskole. NFTs daglige leder Teddy Moen vil derfor være til stede gjennom hele trenerskolen.

Her ligger det altså til rette for en masse spennende fotallgodbiter og mange nye impulser til deltakerne som garantert får en uforglemmelig fotballhelg sammen med Nils Arne & Co!

Gå inn via menyvalget øverst på denne siden for flere detaljer om Eggens Trenerskole!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging