Juniorlaget kvalifisert for 0. divisjon

05/11/2020

Det ble en ellevill avslutning på årets sesong for OFK sitt juniorlag i 0. divisjon. Foran siste kamp hjemme mot Kolstad var forutsetningene klare; Seier ville bety at OFK er kvalifisert for 0. divisjon også neste sesong. Kampen på Orkla Sparebank stadion endte med et resultat som minnet mer om andre ballidretter. Orkla vant 11-7 over Kolstad, og en plass på øverste nivå i trøndersk fotball er sikret også i 2021. 

Orkla G19 Kolstad 041120
Rosenborg, Ranheim, Stjørdals-Blink, Ranheim, Levanger og Orkla er de seks lagene som er direkte kvalifisert for 0. divisjon i 2021. Orkla er det eneste laget som ikke er definert innenfor toppfotballen som har klart å kvalifisere seg. Det skal spillere, trenere og lagledere i OFK være veldig godt fornøyd med. 

Ole Løkken ble suveren toppscorer i årets 0. divisjon. Ole scoret hele 24 mål i løpet av den korte og hektiske høstsesongen, og var en avgjørende bidragsyter til at OFK endte på øvre halvdel av tabellen. 

Vi gratulerer våre juniorer med en god avslutning på sesongen! Nå starter forberedelsene fram mot 2021, en sesong som også vil bli forbundet med en god del usikkerhet. 2001-årgangen er ferdig med sin tid som juniorer i OFK, og noen av de spillerne vil bli en del av OKF sin seniorstall. 2004-årgangen tar steget opp fra G16 til juniorlaget. 

Orkla FK G19 2021


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere