Orkla Hitra 2023 05
Orklas rekruttlag i 4. divisjon tok i mot Hitra til seriekamp på Orkla Sparebank stadion tirsdag kveld. Orkla 2 er så godt som klare for 5. divisjon etter en tung sesong, men det har likevel vært spillemessig framgang i flere kamper denne høsten. Tirsdagens kamp var viktigst for Hitra, som trengte poeng for å få klaring til Ørland på nedrykksplass i divisjonen.

Kampreferat ser du på NFF sine sider.

Orkla Hitra 2023 06
Orkla har i perioder stilt med et svært ungt rekruttlag denne sesongen. I noen kamper har OFK 2 i all hovedsak bestått av juniorspillere. Tirsdag kveld var det et mer rutinert mannskap på banen for Orkla 2. Steinar Gjersvoll har vært en fantastisk kontinuitetsbærer for Orkla gjennom mange år. Utover denne sesongen har Gjersvoll sagt seg villig til å bidra på rekruttlaget. Mot Hitra spilte den arbeidsomme midtbanespilleren en drøy time. Morten Grøset er også tilbake i Orkladrakta, som en av flere etablerte seniorspillere.

Orkla Hitra 2023 03
Orkla 2 og Hitra spilte en jevn førsteomgang på Orkla Sparebank stadion, selv om det var bortelaget som skapte det som var av muligheter. Orkla var bare på sporadiske besøk oppe ved Hitra sin 16-meter. OFK 2 hadde stort sett god kontroll defensivt, men hjemmelaget klarte ikke å hindre at Hitra gikk opp i ledelsen rett før pause. Den hurtige angrepsspilleren Sindre Sætherbø Kvakland var servitør, og Even Hammerhaug Selvåg satte ballen i mål bak Orklas keeper Even Rønningsbakk.

Orkla Hitra 2023 02
I starten av andre omgang gjorde Sindre Sætherbø Kvakland det han ofte har gjort for Hitra gjennom mange år. Kvakland scoret mål, og de grønne fra Hitra ledet 0-2. Isac Wisløff ga Orkla 2 håp om poeng med sin redusering, men rekruttlaget kom aldri nærmere. Selv med 10 mann på banen mot slutten av kampen holdt bortelaget unna. Orkla 2 tapte 1-2 hjemme mot Hitra.

Orkla Hitra 2023 04
Resten av høstsesongen for Orkla 2 handler om å skape noen flere gode opplevelser, og kanskje også en seier eller to. Neste mulighet er borte mot Ørland 11. september. Flere av spillerne som var med mot Hitra tirsdag kveld har gjort gode prestasjoner i 3. divisjon denne sesongen. Gjennom en god treningshverdag og ytterligere kamptrening kan spillerne på rekruttlaget ta steget opp til Norsk Tipping-ligaen etter hvert.