Jevn åpning før Orkla fikk kontroll

20/08/2023

995E1848 00CF 4831 A4C9 DA35F4D8F4B5

Orkla har hatt en fantastisk sesong i Adressa-ligaen 4. divisjon for kvinner. Elleve strake seire i vårsesongen har blitt fulgt opp med trepoengere mot CSK 2 og Selbu nå i august. Tirsdag dro Orkla til Lade for å møte NTNUI 2. Dette kunne på papiret være en av de tøffeste kampene for OFK denne høsten. Studentene har hele tre lag i 4. divisjon, og vi vet at det er mange gode fotballspillere som studerer ved NTNU. Vårens kamp mellom lagene var lenge jevn, selv om Orkla til slutt vant 4-1. Før tirsdagens kamp lå NTNUI 2 på 3. plass på tabellen. For studentlaget var kampen mot Orkla høstens første seriekamp nå som skoleåret er i gang igjen.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

62BFAA42 DB87 4CD2 BE7F AA6A9831BD0F

Det ble en jevn og tøff åpning på Lade tirsdag kveld. NTNUI gikk offensivt ut, med stort engasjement og fysisk spill. Orkla kom ikke helt i gang, og alt tydet på at det ville bli hard kamp om poengene i toppoppgjøret i 4. divisjon. Orkla tok ledelsen etter 10 minutter på kampens første sjanse. Elisabeth Forren kom ned på høyresiden. Inn foran mål var Lovise Ramvik Berg og satte inn 0-1.

C4EE8A78 4234 4D02 92A1 BF2399E28C48
Etter scoringen var det stillingskrig en lang periode. Ingen av lagene klarte å ta initiativet i kampen, og lite skjedde foran målene. Orklaforsvaret hadde god kontroll på det som kom, og Victoria Forren i målet fikk få skudd på seg.

03C86DC7 4623 4BE5 9CDF B12C3FEF840B

Helt mot slutten av omgangen begynte Orkla å skape sjanser igjen. I løpet av få minutter kom OFK til tre store muligheter. På den tredje scoret Lovise Ramvik Berg sitt andre for kvelden. En innoverskrudd corner fra Tiril Fagerholt Bakke skapte kaos inne i feltet til NTNUI 2. Lovise Ramvik Berg headet ballen i mål. 0-2 var pauseresultatet på Lade.

7F60DAD4 A360 4244 BB16 D76374054DE6

Kanpen ble avgjort i starten av andre omgang. Det første som innbytter Hanna Olavsdotter Øklend gjorde på banen var å dundre ballen i mål via tverrliggeren. Flott scoring av Øklend! Toppscorer Line Hoel Fossmo la på til 0-4 etter 49 minutter. Det som så ut til å bli en spennende kamp var blitt en kamp med god kontroll for Orkla. Line Hoel Fossmo gjorde en fin prestasjon da hun midtveis i omgangen spilte fri Lovise Ramvik Berg. Ramvik Berg kunne uten problem trille inn 0-5 i det tomme målet.

F4E74B48 31D8 4C08 814E E3927C7BCF83

Kaptein Astrid Larssen Volden og Orkla styrte inn til en ny trygg seier i årets seriespill. Linda Anderson Stenvik var keeper i andre omgang, og Stenvik tok det lille som NTNUI 2 skapte. Lovise Ramvik Berg rakk å bli firemålsscorer før dommeren blåste av kampen. Orkla vant 0-6 på Lade.

8E9167A1 9E15 4053 A55D 05665406DE9D
Neste kamp for Orkla er sluttspill i Adressa-cup borte mot Vestbyen fredag 25. august klokka 19.30. Neste seriekamp er hjemme mot Ranheim 2 torsdag 31. august klokka 20.00. Møt opp på Orkla Sparebank stadion for å se et Orkla-lag jakte sin 15. strake seier i 4. divisjon!