Jakter sin første seier

21/09/2021

Orkla FK sitt kvinnelag i 3. divisjon spilte seriekamp borte mot Egge i Steinkjer på lørdag. Laget til Ole Johan Helland har vist framgang i det siste, selv om det ikke har blitt noen seier foreløpig. Kampen mot Egge endte også med tap 3-0, etter at hjemmelaget scoret tre mål i andre omgang.

Orklas kvinnelag hadde god tro på poeng i lørdagens kamp. De hang godt med gjennom hele kampen, og var fullt på høyde med Egge. Likevel var det Egge som stakk av med alle poengene. Orkla sliter i begge ender av banen. Det skapes en del sjanser, men sjansen omsettes ikke i mål. Motstanderne kommer for lett til foran Orkla sitt mål. Spillerne må bli tøffere i duellene over hele banen, og særlig innenfor 16-metrene, der kampene avgjøres. 

Kvinnelaget har i høst vært uheldig med skader på en del av de mest etablerte spillerne på laget. Det har ført til mye spilletid for de unge spillerne i  Ole Johan Helland sitt mannskap. Lørdag var 10 av 15 spillere i troppen juniorspillere. Dette gir de yngste jentene nyttig erfaring på seniornivå, og gjør de bedre rustet foran kommende kamper. Det er håp om å få tilbake noen spillere utover høsten, slik at det blir en bedre balanse i laget. 

Torsdag er det ny kamp for Orkla sitt kvinnelag i 3. divisjon. Da møter de Vuku hjemme på Orkla Sparebank stadion klokka 20.00. Ta turen til Orkla Sparebank stadion, og støtt laget i jakten på høstens første seier!

Orkla FK kvinner senior2


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere