Innsatspokaler og Årets spillere i OFK sesongen 2022

01/11/2022

Orkla Fotballklubb deler hvert år ut en innsatspokal til en spiller på hvert alderstrinn i klubben. Det er mange kriterier for denne utdelingen, blant annet treningsiver, holdninger, humør, sportslig utvikling og Fair Play. Innsatspokalen går ikke nødvendigvis til den som som scorer flest mål, eller den som er mest avgjørende for at laget vinner fotballkamper. 

Orkla Fotballklubb sine innsatspokaler for 2022 ble delt ut under sesongavslutningen i Orkland Kulturhus lørdag 29. oktober. Under ser du er oversikt over hvilke spillere som har fått årets innsatspokal.

For seniorlagene deles det ut en utmerkelse til årets spillere i OFK. Bla deg nedover for å lese om velfortjente utmerkelser. 

DSC 0125
Jenter 13

Årets innsatspokal går til ei som setter laget foran seg selv.
Hun har gir 100% på både kamp og trening og sprer godt humør og treningsglede til
sine medspillere.
Hun spiller vanligvis med et bandasjert kne, blir ofte veldig varm og heter Nora Aune Husby!

DSC 0122

Jenter 14

Laget har flere gode kandidater til innsatspokalen. Den som skilte seg ut litt ekstra i år fremstår som svært treningsvillig, positiv og blid overfor både lagkamerater og trenerapparat. Med positive holdninger både på trening og på kamp, og godt humør både i medgang og motgang er hun et forbilde for andre.  Hun er den som alltid sier «JA; OKAY», der andre sier nei, og hun har stilt opp og spilt på nesten samtlige posisjoner på banen. Hun fungerer godt sammen med mange ulike spillegrupper, både på egne lag, eldre og yngre lag.

Årets innsatspokal for J14 går til Sanne Lillery Selbæk.

DSC 0127

Jenter 15

Ikke enkelt oppdrag å velge ut ei som skal få innsatspokalen for Orkla J15. Vedkommende som får pokalen har høyest oppmøte-prosent på treninger og kamper gjennom sesongen. Ho har oppmuntret og pushet medspillere gjennom hele sesongen og spredt godt humør til hele laget.

Hun beskrives som raus og real, ambisiøs og artig, livlig og lojal.

Innsatspokalen for J15 går til: Rakel Solligård

DSC 0119

Jenter 17

Utmerkelsen går til en som har meget godt oppmøte på treningene. Hun er interessert, engasjert og lærevillig både på trening og kamp. Viser stor innsats på trening og i kamp. Har vært kaptein på 1. divisjonslaget, en oppgave hun løser utmerket. Tok steget opp på senior i høstsesongen. Hun har vært veldig flink til å ta seg av og inkludere hospitanter i gruppa. Bidrar også med hjelp til å samle utstyr og ikke minst rydde i garderoben etter kamp. Har bestandig en god tone med med- og motspillere, trenere og dommere.

En fortjent utmerkelse til Camilla Rigstad Breimo.

IMG 4846

Årets spiller – Kvinner senior

Gjennom en resultatmessig variabel sesong har årets spiller bidratt med stå-på-vilje og godt humør. Hun er en veteran i Orkdalsfotballen, og både er og bør være et forbilde for de unge i klubben.

En alvorlig sykdom i kroppen har til tider gjort det utfordrende å være med, men hun har likevel utstrålt en vilje og positivitet som det er vanskelig å ikke la seg imponere av.

Trener- og laglederteamet er glade for å kunne utrope MARI HØISETH SKJØLBERG til årets spiller!

DSC 0117

Toppscorer kvinner senior: Lovise Ramvik Berg med 14 mål.

DSC 0129

Gutter 13

Han er en spiller som stiller på hver trening med godt humør og meget god innsats. Han viser en god holdning og oppførsel mot med- og motspillere samt mot trenere og voksenapparatet rundt laget. Det samme gjelder på trening og kamp. Han har hatt en stor framgang gjennom sesongen, har vokst seg trygg på banen og viser en god "attitude".

Årets innsatspokal går til Mikael Samskott Storseth.

DSC 0120

Gutter 14

Innsatspokalen går til en spiller som gjennom flere år har vært en viktig bidragsyter for 2008 kullet. Denne spilleren har gjennom mye egentrening, treningsiver, gode verdier og holdninger kommet opp på et veldig høyt sportslig nivå. Han er nesten aldri borte fra egne treninger, og blir gjerne med på både treninger og kamper hos årskullet over. Han har stor forståelse for spillet, vanvittig løpskraft og en teknikk som de fleste beundrer. Spilleren holder nesten alltid humøret oppe selv om det i perioder har gått litt trått for laget. De andre spillerne/trenerne setter stor pris på måten han behandler sine medspillere på.

Årets innsatspokal G14 går til Lukas Landrø.

DSC 0131

Gutter 16

Innsatspokalen går til en spiller som har et svært høyt treningsoppmøte, er lærevillig og en leder i gruppa. Han har en ekstrem vinnervilje, viser stor idrettsglede og har hatt en meget fin framgang sportslig.
Til tross for alt dette har han sin beste egenskap i å være seg selv. Han har trøstet lagkamerater når de har vært nede, og har selv grått i pur glede.
Gutten som ble omdøpt til «Preben» - etter Preben Elkjær - i starten av året, er tvers gjennom en fantastisk gutt som fortjener en klapp på skulderen.

Innsatspokalen går til Ahmad «Preben» Alali

DSC 0134

Gutter 19

Trenere og lagledere i G19 har i år valgt å gi innsatspokalen til en av spillerne som alltid ofrer alt for laget. Han lytter alltid interessert til hva trenere og medspillere sier, og jobber målrettet mot de ambisjoner og ønsker trenerne har. I tillegg tar han naturlig en lederrolle, guider og motiverer sine medspillere mot de målene vi har satt oss, både sportslig og sosialt. Alltid positiv og alltid konstruktiv i sine tilbakemeldinger, og han tar alltid initiativ til å hjelpe til der hvor det trengs.

En flott og synlig representant for alle de gode sportslige og menneskelige verdiene som preger denne gjengen. Årets innsatspokal går til Torstein Skarholt Dahlen.

DSC 0116
Årets spiller og toppscorer menn senior 3. divisjon
: Emil Solemsløkk Lynum

En meget god og stabil sesong for den rutinerte spissen. Fannremsbyggen har scoret 16 mål på 24 kamper denne sesongen selv om han var skadet i første del og hadde korte innhopp i starten. I tillegg har han stilt krav til kvalitet på trening og i kamp og har vært en viktig brikke denne sesongen.

Toppscorer med 16 mål. 2 i NM og 14 i 3. divisjon.

IMG 4845Årets spiller menn 4. divisjon: Martin Hoff Harsvik

Årets spiller er en førsteårs senior som har levert en meget god sesong i 4. div. Selv med en stygg skade i kjeven midtveis i sesongen har utviklingspila pekt oppover. Han har et smittende og godt humør og gliser stort sett hele tiden. Har funnet seg en god "partner in crime" med toppscorer på 4.div-laget og Børsa's store sønn Henning Føll Pedersen.

Årets spiller er Martin Hoff Harsvik.

IMG 4844
Toppscorer menn 4. divisjon: Henning Føll Pedersen med 10 mål på 10 kamper.

Orkla Fotballklubb gratulerer alle våre spillere med flotte prestasjoner gjennom 2022-sesongen. Vi e glade for å ha dere som representanter for klubben vår!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere