Idrettsstipend til OFK-spiller og styremedlem

02/11/2020

Mari Kvåle Sletvold har spilt ungdomsfotball i Orkla Fotballklubb. Nå er hun spiller på seniorlaget vårt. I tillegg er Mari en del av styret i OFK som ungdomsrepresentant. 

I helga ble Idrettens hederskveld arrangert, og Trøndelag fylkeskommunes idrettsstipend 2020 ble delt ut. Idrettsstipendet skal bidra til å gi yngre idrettsutøvere fra 16 - 23 år inspirasjon og muligheter til videre satsing og personlig utvikling i sin egen idrett. Mari Kvåle Sletvold mottok stipendet for all innsats hun legger ned som trener og tillitsvalgt i trøndersk idrett.

Dette ble lest opp under fredagens hederskveld:

Mari er 18 år fra Orkland kommune. Hun har vært aktiv i flere idretter, både som utøver og trener, og er nå aktiv innen fotball. Hun er med i ungdomsutvalget i Trøndelag idrettskrets og styret i Lensvik IL, Orkla FK og Agdenes klatreklubb. I juni i år så ble hun valgt som styremedlem i Trøndelag idrettskrets. Stipendet vil bli benyttet til utstyr. Vi gratulerer med stipendet på kr. 10.000. 

Vi i Orkla Fotballklubb gratulerer Mari med stipendet. Vi er glade for å ha engasjerte ungdommer med i klubben vår, både som spillere og tillitsvalgte.

Mari Sletvold


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging