Idrettslotteriet trekkes 1. mars 2022

29/11/2021

I 2019 gikk Orkanger IF, Orkdal IL og Orkla FK sammen om Idrettslotteriet, et lotteri med en bil som premie til den heldige vinneren. I 2020 ble det ikke noe lotteri på grunn av koronasituasjonen, men nå i 2021 har Idrettslotteriet kommet tilbake.

Salg av lodd har pågått i cirka et halvt år, og alle som har støttet lotteriet ved å kjøpe lodd er med og bidrar til aktivitet for barn og unge i vårt nedslagsfelt.

Idrettslotteriet skulle etter planen trekkes under Orkdalsmessa 2021. Det ble ingen Orkdalsmesse på grunn av usikkerheten rundt smittesituasjonen. Gjenåpningen av Norge har tatt tid, og det har vært stadige endringer i nasjonale anbefalinger og tiltak. Distribuering og salg av lodd har dermed vært vanskeligere enn normalt. Det er fortsatt lodd igjen, og klubbene bak lotteriet ønsker naturlig nok å få solgt flest mulig. Trekningen på Idrettslotteriet er derfor utsatt til 1. mars 2022. Vi ber om forståelse for dette blant alle som har kjøpt lodd.

Johan Olav Wiggen og Møller Bil Orkdal har sammen med det lokale næringslivet vært med og støttet opp gjennom den fantastiske premien i lotteriet, en Volkswagen ID3

Det har vært lagt ut totalt 7000 lodd i Idrettslotteriet. Dersom alle loddene blir solgt vil det bidra med en god sum til aktiviteten i Orkanger IF, Orkla FK og Orkdal IL.

Klubbene bak idrettslotteriet takker Møller Bil Orkdal og det lokale næringslivet som har gjort dette tiltaket mulig!

Takk til alle som har støtter lotteriet ved å kjøpe lodd!

Resultatet av trekningen vil offentliggjøres i Avisa Sør-Trøndelag.

For Orkla FK er Møller Bil en god samarbeidspartner, ikke bare når det gjelder lotteriet. Som medlem i Orkla Fotballklubb kan du få fordeler ved kjøp av bil, deler og tjenester hos Møller Bil:

• Rabatt på kjøp av ny Volkswagen eller Skoda
    • 6% på bensin/diesel
    • 5% på hybrid
    • 4% på el-bil
  • 10% rabatt på originale deler og tilbehør
    • Kampanjevarer og enkelte artikler kan ha lavere rabatt
    • Frakt kan tilkomme på skaffevarer
  • 15% rabatt på verkstedtjenester på Volkswagen eller Skoda

Idrettslotteriet 2021