Idrettslotteriet har fått en vinner

14/03/2022

I 2019 gikk Orkanger IF, Orkdal IL og Orkla FK sammen om Idrettslotteriet, et lotteri med en bil som premie til den heldige vinneren. I 2020 ble det ikke noe lotteri på grunn av koronasituasjonen, men nå i 2021/2022 har Idrettslotteriet kommet tilbake. 

Salg av lodd har pågått siden i fjor sommer, og alle som har støttet lotteriet ved å kjøpe lodd er med og bidrar til aktivitet for barn og unge i vårt nedslagsfelt.

Idrettslotteriet skulle etter planen trekkes under Orkdalsmessa 2021. Det ble ingen Orkdalsmesse på grunn av usikkerhet rundt smittesituasjonen. Gjenåpningen av Norge tok tid, og det var stadige endringer i nasjonale anbefalinger og tiltak. Distribuering og salg av lodd har dermed vært vanskeligere enn normalt. Trekningen på Idrettslotteriet ble derfor utsatt til nå i mars.

Det er nå trukket ut en vinner av Idrettslotteriet. Vinneren ble Sigrid Wormdal, som bor på Orkanger. Vinneren har blitt kontaktet. Det planlegges overlevering av premien i løpet av neste uke.

Idrettslotteriet 2021 02

Johan Olav Wiggen og Møller Bil Orkdal(Bilde: Privat) har sammen med det lokale næringslivet vært med og støttet opp gjennom den fantastiske premien i lotteriet, en Volkswagen ID3.

Idrettslotteriet er med og bidrar til aktiviteten i Orkanger IF, Orkla FK og Orkdal IL. Klubbene bak idrettslotteriet takker Møller Bil Orkdal og det lokale næringslivet som har gjort dette tiltaket mulig!

Under ser du et bilde av bilen som Sigrid Wormdal har vunnet. På bilen ser du logoene til OIF, OFK og OIL som står bak lotteriet, og du ser logoen til flere av lotteriets samarbeidspartnere. 

Takk til alle som har støttet lotteriet ved å kjøpe lodd!


Idrettslotteriet 2021


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere