I gang med treningskamper

28/01/2024

Stjordal OFK 270124 01
Forberedelsene til 2024-sesongen er godt i gang for lagene i Orkla Fotballklubb. Menn senior har planlagt en rekke treningskamper utover vinteren. Den første ble spilt i Abrahallen i Malvik i helga. Det var tøff motstand som ventet OFK i treningskampen. Stjørdals-Blink stod på motsatt banehalvdel, et lag som spiller i PostNord-ligaen(2. divisjon).

Stjordal OFK 270124 02
Orkla holdt Stjørdals-Blink til 0-0 ved pause i Abrahallen. 

Stjordal OFK 270124 03
Stjørdals-Blink tok ledelsen etter knappe timen, og de scoret to mål til i løpet av kampens 10 siste minutter. Årets første treningskamp for Orkla endte med tap 0-3 mot Stjørdals-Blink. Det er fint med treningskamper på vinteren for å få øve seg på kampsituasjoner. Mange spillere kan prøves i ulike posisjoner, og flest mulig kan få spilletid for å kjenne på nivået. 

Stjordal OFK 270124 04

Nå skal det trenes godt fram mot neste treningskamp mot divisjonskollega Surnadal. Kampen spilles i Idrettsparken på Orkanger 8. februar. Surnadal rykket opp fra 4. divisjon i 2023, og det blir spennende å se hvordan Orkla og Surnadal ligger an såpass tidlig i sesongforberedelsene. 

Under ser du Orkla menn senior sine planlagte treningskamper utover vintere og våren. Ta gjerne turen til Idrettsparken på Orkanger for å se OFK gjøre seg klare til en ny sesong i Norsk Tipping-ligaen, denne gangen med Arnstein Røen og Olav Stavne som trenere. Onsdag 13. mars spilles årets første tellende kamp. Da reiser Orkla til Hitra for å spille 1. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet.

PS! Orklas kvinnelag er også godt i gang med treningen. OFK skulle etter planen møte Byåsen på Dalgård i helga, men den kampen ble avlyst på grunn av baneforholdene. 

Foreløpig kampplan Orkla FK menn senior:

Fre 2. februar kl 1630: Orkla - Stjørdals/Blink i Abrahallen

Ons 7.februar kl 1800: Orkla - Surnadal på OMA(Idrettsparken)

Onsdag 13. mars Hitra - Orkla, 1. runde kvalik NM

Man 1.april (2.påskedag): Melhus - Orkla i Gruva kl 1800.

Lørdag 6. april: Byåsen - Orkla, 1. runde i Norsk Tipping-ligaen


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere