Høstsesongen starter i Norsk Tipping-ligaen

19/07/2023

Orkla Verdal 2023 001
Sommerferien er over for Orkla menn senior i Norsk Tipping-ligaen. Lørdag 22. juli kommer serieleder Strindheim til Orkla Sparebank stadion. Kampen starter klokka 15.00. Bortelaget Strindheim kommer til kampen etter en fantastisk vårsesong med 10 seire på 11 kamper og hele 30 poeng. Orkla på sin side hadde en tung vårsesong, og laget ligger på 13. plass i 3. divisjon. OFK hadde riktignok en flott avslutning på vårsesongen, da Verdal ble slått hele 6-2 på Orkla Sparebank stadion. Seieren ga håp om en bedre høstsesong, og tro på å klatre de nødvendige plassene opp på tabellen. 

Orkla Strindheim 2022 001
Strindheim er klare favoritter før lørdagens kamp. Likevel går Orkla til kampen med mål om en god prestasjon og poeng på hjemmebane. Fjorårets kamp hjemme mot Strindheim ble en veldig spennende og severdig kamp. Orkla ledet 3-1, før Strindheim kom tilbake til 3-3 mot slutten av andre omgang. Årets Strindheimutgave ser riktignok enda sterkere ut enn fjorårets. Lørdagens bortelag har forsterket seg også i sommer. Forrige uke ble Magnus Hammerås klar for Strindheim. Hammerås har erfaring på høyere nivå fra Rosenborg 2, Brattvåg og Stjørdals-Blink. Han spilte også cupkampen for Rosenborg mot Orkla i 2021. Les om Strindheims inngang til lørdagens kamp på serielederens hjemmeside.

Orkla Strindheim 2022 002
Uavhengig av lørdagens resultat blir det flere spennende kamper framover for Orkla Fotballklubb i 3. divisjon. De kommende ukene skal OFK spille mot Kolstad og Steinkjer, de to andre lagene som ligger under streken på tabellen i Norsk Tipping-ligaen. Med gode resultater i de kampene vil Orkla for fullt være med i kampen om ny kontrakt i divisjonen. Det er nå seks poeng opp til Verdal som ligger på den siste trygge plassen. 

Oversikt over Orklas avdeling i Norsk Tipping-ligaen ser du her.

Vi ser fram til en spennende høst med 3. divisjonsfotball på Orkla Sparebank stadion! Ta turen på lørdag klokka 15.00, og se Orkla i kamp mot serieleder Strindheim!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere