Holdt nullen i seniordebuten

25/03/2023

Sokna OFK 2023 01Orklas kvinnelag spilte lørdag den tredje og siste kampen i vårens Adressa-cup. Etter en klar seier mot KIL/Hemne 2 i den første kampen for to uker siden, ble det tap mot Gimse/Melhus/Gauldal forrige helg. Lørdag stod Sokna på motsatt banehalvdel i Sodvinhallen på Kyrksæterøra. I mål for Orkla stod debutant Ragne Nordstrand Weiseth, som til daglig spiller på OFK sitt 17-årslag. Ragne og Orkla-kvinnene tettet godt igjen bakover gjennom hele kampen. Det endte 2-0 til Orkla i Sodvinhallen.

Sokna OFK 2023 03
Det er ikke lenge til seriestart for Lars Vattengård og OFK kvinner. Første seriekamp er torsdag 13. april hjemme mot Charlottenlund 2 på Orkla Sparebank stadion. Lørdagens kamp viste at Orkla-kvinnene fortsatt har en del å jobbe med fram mot seriestarten. Selv om det ble seier 2-0 mot Sokna, så satt ikke spillet helt som det skulle. Den første omgangen i Sodvinhallen var jevn og endte målløst.

Sokna OFK 2023 04
Orkla avgjorde kampen i andre omgang. Mari Lian og Lovise Ramvik Berg ble målscorere for OFK. Uansett om spillet ikke var på topp, så er det alltid godt å ta med seg en seier nå rett før seriespillet starter. 

Slik ser 4. divisjon avdeling 2 ut sesongen 2023
Selbu
Ranheim 2
NTNUI 2
Strindheim 2
Nardo 2
Heimdal
Trond
Nidelv
Charlottenlund 2
Fosen
Orkla 
KIL/Hemne 2

Vi gleder oss til seriestart med OFK kvinner!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere