Gode samarbeidspartnere støttet Orklandlekene

10/08/2020

Denne uka ble Orklandlekene 2020 arrangert på flere av de flotte idrettsanleggene i Orkland. Rundt 35 barn var påmeldt til de aller første Orklandlekene. Idèen bak lekene var å gi unge i alderen 10-14 år fire dager med aktiviteter innenfor mange ulike idretter. I Orkland har vi flere flotte idrettsanlegg, og vi har mange kunnskapsrike instruktører innenfor ulike idrettsmiljø. Aktivitetene var ikke hele tanken med Orklandlekene. Lekene hadde også som mål å skape en sosial og lærerik møteplass for unge i alderen 10-14 år, etter en vinter og vår preget av et mindre sosialt og aktivt liv for mange av oss. 

Orklandlekene 2020 startet i Knyken skisenter tirsdag med hopp, rulleski, skyting og hinderløype. Onsdag tok lekene turen til Orkla Sparebank stadion og en dag med fotball. Torsdag var det ulike friidrettsgrener i Idrettsparken på Orkanger, før lekene ble avsluttet fredag, blant annet med volleyball og bading i Orklandbadet.

Orklandlekene sponsorer

Orklandlekene hadde ikke vært mulig uten støtte fra våre samarbeidspartnere. Takk til gode samarbeidspartnere - uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre Orklandlekene!

En video som viser noe av aktiviteten under Orklandlekene 2020 ser du på Youtube





 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging